Herceg Erika pucér pinája, meztelen képek az X-Faktor mentoráról

Meztelenül szerepelt az orosz és az ukrán Playboyban az X-Faktor új mentora Herceg Erika európa keleti részlén nagyon népszerű énekesnő hosszú évek óta, és sokan ismerik címlapfotóiról is.

Herceg Erika nem csak énekesként ismert, de modellként is. Korábban az ukrán és az orosz Playboy magazinban is szerepelt, de legszívesebben kitörölné ezt az időszakot az életéből.
– Az a fotózás 2012-ben történt, mielőtt beléptem az együttesbe. Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból. Azóta rengeteg fotózásom és címlapom volt az együttessel és szólóban is. Nagy büszkeséggel tölt el a 2019. októberi Maxim és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan címlapom – mondta Herceg Erika az RTL-nek.

Herceg Erika a múltjáról vallott, nem volt könnyű sorsa
Zueva Ekaterina az X-Faktor női mentorának dalával érkezett a Válogatóra. A mindent elsöprő produkció után Erika felszaladt a színpadra, és a karjaiba zárta a versenyzőt. Mikor később Laci a dal mondanivalójáról kérdezte mentortársát, Erika kendőzetlenül bevallotta, milyen fájdalmas érzelmek ihlették a szöveget.

Az ukrán énekesnő lány Herceg Erika (Herceg Erica) meztelen fotóin pinát is láthatunk. Herceg Erika pucér pinája, meztelen képek az X-Faktor mentoráról itt:

Kiderült, hogy Herceg Erika váltja Csobot Adélt az X-Faktor mentorai között. A Kárpátalján született énekesnőt közel 800 ezren követik közösségi oldalán, egykori zenekarával végigkoncertezte Európát. Az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy olyan tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője.