A szajha visszatért, és jobb, mint valaha – Britney Spears

Britney nemcsak visszatért, hanem szexibb, mint bármikor, és 10 év elteltével még mindig tud újat nyújtani a rajongóinak. A rajongói legnagyobb örömére a pophercegnő egy teljesen új hangzásvilágú lemezzel tért vissza, a Femme Fatale-val, ami kapcsán egy füllesztően szexi fotósorozat is megjelent róla a V magazinban. A képekről és a lemezről a magazinnak adott interjújában árult el titkokat. “Egy vad, táncos lemezt szerettem volna, melynek dalait hallgatva mindenki felkel és táncol. Ez az, amit én egy daltól várok”- magyarázta Britney.

Az album egyébként legalább annyira forradalmi, mint amennyire kifejezi a személyes fejlődését. “Olyan dalok is vannak a lemezen, amik semmihez sem hasonlíthatóak, és nagyon forradalmiak. Ugyanakkor szerintem vannak számok, amelyek teljesen kifejezik, hogy hol tartok ma, mint nő”.
Britney azt is elárulta, hogy a lemezről a kedvenc száma az On the Rocks, és a kérdésre miszerint lehetséges-e, hogy a jövőben ő is együttműködjön más előadókkal, csak egy sejtelmes “Majd meglátjátok”- volt a válasz.
Mindig győztesen kerül ki a hullámvölgyekből – Bár a tinik kedvence botrányos időszakon van túl, mára úgy érzi, hogy megtalálta az egyensúlyt. “Megtanultam, hogy mindig hű maradjak önmagamhoz, és ne hagyjam, hogy megváltoztasson az, amit mások mondanak rólam. Ez egy nagyon fontos lecke volt”- tette hozzá Britney, aki 10 év múlva is a színpadon képzeli el magát. Bár szívesen lenne főállású anya is, mivel imád a fiaival lenni és főzőcskézni, de nagyon hiányoznának a rajongói. A magazinban megjelent szexi fotósorozatról az énekesnő mosolyogva csak annyit mondott: “A szajha visszatért, és jobb, mint valaha”.

Vélemény, hozzászólás?