A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a playmate Lévai Adrienn is szereti, a Velvet infói alapján.

Az Erotika parádé és Pornó oszkár háziasszonya tavasszal még nem tűnt szívbajosnak, és bevallotta, hogy évekkel korábban mindenféle vibrátorokat és dildókat dugdosott a puncijába a kamerák előtt, vagy ahogyan ő fogalmazott: szoft erotikázott.

levai-adrien-fekete-dildot-szeret

A jelenetek igazából nem érdekeltek minket, nem jártunk utána. Az interjú megjelent, történetünk hősnője pedig mindaddig nem emelte fel a szavát a vibrátorozás ellen, míg egy másik cikkünkben pornósztárnak nem lett minősítve. Lévai Adrienn ezek után felháborodva fordult az egyik internetes magazinhoz:

„Azt hiszik rólam, hogy pornósztár vagyok, tegnap is ezt írta rólam a Velvet nevezetű lap, pedig még egyáltalán nem szerepeltem ilyen filmben. Nem tudom, hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni. Biztos csak a látogatottságot akarják velem növelni” – nyilatkozta dühösen, mindazok ellenére, hogy ő maga volt az, aki visszaigazolta, és megjelenésre méltónak találta az irományt. Később aztán jöttek az olvasói levelek, mostanra pedig egész gyűjteményünk van mindenféle oldalakról, hiszen elég csak a csaj nevét a keresőbe beírni, a Google tucatszámra köpködi ki a jobbnál jobb felvételeket. Főleg, ha mondjuk Andryana Bunny vagy Kelly néven keres rá az ember” – írja a Velvet. Nincs abban semmi, ha valaki vibrátort vagy dildót használ fotózás vagy szex közben, mint a képen egy anál vibrátor van a kezében. Lévai Adrienn vibrátor szex sorozat itt és itt is látható.

Linkek Lévai Adrienn témában: Lévai Adrienn rosszul borotválta le a vagináját, nézd meg a videóban itt. Pornós kurvabotrány a politikába gyűrűzött. Az ex playmate Lévai Adrienn élete itt. A szilikonmellű Lévai Adrienn a kurválkodásról beszél. A celeb Lévai Adrienn a dubajozásról nyilatkozik itt. Playmate modellek magyar lányok vaginája és feneke mezelen fotókon. Szopást kínál Lévai Adrienn a Facebook lájkolóknak. Egy Playboy lánynak teljesen le kell vetkőznie! Linkek és totál meztelen képek Lévai Adrienről itt.