Egymillió dollárra perli a megszopatott szobalányt Strauss-Kahn

A Nemzetközi Valutaalap korábbi vezérigazgatója egymillió dolláros ellenkeresetet indított az ellen a szobalány ellen, aki korábban szexuális zaklatással vádolta meg.
A volt francia politikus és gazdasági szakember szerint Nafissatou Diallo “rosszindulatú és felelőtlen módon, hamisan vádolta meg”, amikor egy évvel ezelőtt azt állította, hogy erőszakoskodott vele.
Diallo szavahihetőségével kapcsolatban, ám a nő ezután polgári peres eljárást indított ellene. Az ügyben eljáró Douglas McKeon bronxi bíró a hónap elején elutasította Dominique Strauss-Kahn arra való hivatkozását, hogy az incidens idején diplomáciai mentessége volt.
Diallo azt állítja, hogy Strauss-Kahn meg akarta erőszakolni, majd orális szexre kényszerítette, amikor a szobáját ment kitakarítani. A felperes ügyvédje “kétségbeesett trükknek” nevezte az ellenkeresetet. Az eset, amely derékba törte a francia elnökségre is aspiráló Strauss-Kahn politikai karrierjét, tavaly május 14-én történt.
Korábbi bejegyzések a témában: A Strauss-Kahn elleni vád ejtését kéri a bírótól a New Yorki ügyészség – Megvédte Strauss-Kahnt az ismert pornószínésznő – Unokahúgát is molesztálta Strauss-Kahn – Prostitúciós szexbotrány, új eljárást indítottak a volt IMF-vezér ellen – A tőzsdékre is hatott az év szexbotránya – Az év legnagyobb szexbotrányai – Maffiafőnökök, kerítők, uralkodók – Rajongott a magyar kurvákért az IMF vezér – Strauss-Kahn egy vadállat az ágyban – Hazudott a szobalány ribanc, megszüntették Strauss-Kahn házi őrizetét – Újabb francia szexbotrány: kisfiúkkal orgiázott az IMF-vezér kollégája – A szexuális bűncselemények bizonyítása – Strauss-Kahn egyórányi egérutat kapott a Sofiteltől – Engem is megerőszakoltak.