Élvezetes szexpózok a nők számára

A szex célja a közös gyönyör, de a favorizált módszereket illetően akadnak különbségek. A nők számára a szeretkezés összetett dolog, melynek során a fizikai közelség, az érintések és a csók lehetősége legalább olyan fontos, mint az, hogy minél izgatóbb legyen a helyzet. Ezért van, hogy időnként az ágyban eltöltött idő is próbára teszi a kompromisszumkészségeteket, hiszen a párod más helyzeteket találhat izgatónak, mint te. Mivel azonban a női gyönyör kissé komplikáltabb, mint a férfiak számára eljutni a csúcsra, légy határozott, és válaszd a számodra legelőnyösebb pozíciót! Ne gondold, hogy ez önző magatartás, hiszen ha te élvezed az együttlétet, meglátod, az a pasira is hatni fog, és annál fergetegesebb lesz az élmény számára. Ha nincs személyes kedvenced, ismerd meg a többi nő által leginkább favorizált pózokat!
Örökzöld kutya – Az első helyet illetően nagy az egyetértés a nemek között, ugyanis nemcsak a hölgyek tartják a kutyapózt a legjobbnak, de ez ügyben a pasik is hasonlóan vélekednek. A cikk születésének pillanatában 132 voks állt eme póz mellett szavazásunkban, ami egyértelműen azzal magyarázható, hogy a nők igen izgatónak találják, és korántsem csak a párjuk kedvéért esik erre a választásuk.
Magasra ülve – Ha a nő úgy tud leülni (asztalra, pultra, magasabb felületre), hogy öle a férfi csípőjével egy magasságba kerül, épp a G-pontot fogja stimulálni a hímvessző, ráadásul a csikló is dörzsölődik a férfi ágyékához. Ha a lábaidat felhúzod, és párod mellkasára fekteted, a behatolás nagyon mély lehet. Az egyik kísérletben a nők negyedének sikerült úgy hüvelyi orgazmust elérniük ezzel a pozitúrával, hogy előtte még sosem tapasztalták azt.
Uralkodva – Akár hüvelyi, akár csiklóközpontú, az orgazmus: orgazmus. Ha nehezen tudod elérni a hüvelyi csúcsot, fókuszálj inkább a csiklódra! Ha te vagy felül, úgy irányíthatod a csípődet, hogy csiklódat a férfi ágyékával ingereld, ráadásul a ritmust is te diktálod. Ha hanyatt fekszik a férfi, ne csak a lovaglópózt alkalmazd! Feküdj rá kedvesedre, úgy, mint ő a misszionáriusnál, csússz kicsit feljebb rajta, így csiklód épp a hímvessző tövéhez kerül, és csípőd körkörös mozgatásával remekül ingerelheted! Ha a lovaglópózt választod, jó, ha párod feneke alatt egy párna van, így még jobban stimulálhatja erogén zónáidat!
Amikor ugyanis négykézlábra ereszkedsz, és a partnered hátulról közelít meg ebben a pozitúrában, lehetősége nyílik a mély behatolásra, ráadásul a hüvely legérzékenyebb pontjaival találkozhat a pénisze. Ez az oka tehát, hogy nemcsak számára, de neked is egy orgazmusbiztos szexhelyzet lehet a kutya póz… A teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.

Vélemény, hozzászólás?