Lady Gaga combja nem egy bombázóra vall

lady-gagaAz énekesnőnek azt a pletykát már sikerült megcáfolnia, hogy egy nőnek öltözött férfi, viszont a smink nélküli fotóin látszott, hogy valójában ő is ugyanolyan, mint bármelyik másik nő egy rosszabb napján. A lesifotósok most olyan képsorozatot készítettek róla, melyen az látszik, hogy a bőrével sincs minden rendben: a fotókon nem lehet nem észrevenni, hogy Lady Gaga combja bizony csúnyán narancsbőrös. A színpadon extrém öltözködésével és vulgáris viselkedésével hívja fel magára a figyelmet Lady Gaga, aki azonban a magánéletben semmivel sem különbözik egy átlagos nőtől.
Nagyon úgy tűnik, hogy Lady GaGa nemcsak a klipjeiben, de a magánéletben is szereti, ha közeli kapcsolatba kerülhet néhány ladyvel. Azaz már többször hangoztatta, hogy biszexuális, ám eddig nem láthattuk a privát életben nővel enyelegni… Megtört a jég!
Múlt héten nemcsak a forró napsütéstől volt meleg a helyzet Saint Tropez partjainál. Lady GaGa és egy hölgy ismerőse (nagyon hasonlít Beyoncéra, de nem ő az) ugyanis arrafelé süttette magát egy jachton. Viszont nem tudtak rendesen lebarnulni, mivel folyton egymáson hemperegtek. A ladyk egyértelműen nagyon közeli kapcsolatban vannak, de szerelemről azért koránt sincs szó. A nagy ölelkezés ugyanis inkább az őket zaklató fotósoknak szólt. De mindenesetre újabb ritka pillanatokkal gazdagította Istennőnk a bulvártörténelmet. Bár abban sem lenne semmi meglepő, ha imádott dívánk valóban egy nőt választana párnak mag mellé, hiszen biszexualitását sosem rejtegette a világ elől. Elég csak megnézni a videóit, és a fellépéseit.

Vélemény, hozzászólás?