Palácsik Tímeát kihallgatták Dubaj ügyben

Ismert férfiak oldalán celebbé avanzsált Palácsik Tímeát, Damu Roland megerőszakolt excsaját két ügyben is kihallgatta a Nemzeti Nyomozó Iroda. A Bors úgy értesült, hogy egyrészt a dubajozás, másrészt az idén februárban előzetesbe került Répás Lajos ügyében is. Mindkét ügy lényege, hogy állítólag teljesen, közepesen vagy alig ismert magyar nőket vittek Dubajba, sok pénzért dugni. Ebben a tevékenységben a lányokat nem büntetik, csak a kerítőket, illetve közvetítőket és futtatókat. Ha balhé van, a lányok ilyenkor vidáman vallanak azokra, akik a millókhoz segítették őket hozzájutni.
Hogy Palácsik Timi mit tud hozzátenni az ügyhöz, az kérdéses. Ő maga korábban úgy nyilatkozott, hogy járt már egzotikus országban, hogy ott fotózzák. Egyik ismerőse szerint órákig faggatták arról, honnan ismeri Répást, és a sok nevet felsoroltak neki, hátha új információkkal szolgálhat róluk, de azok jelentős részét nem ismerte.  Ő természetesen nem dugott pénzért gazdag arabokkal, ahogy saját bevallása szerint senki sem a magyar celebnők közül. A napilap persze megkereste, de állítólag épp külföldön van. Miért is nyilatkozna kényes kérdésekben.
További cikkek dubajozásról: Dubajozók nem kívánatosak a szépségversenyeken – A kurvák a spermával milliárdokat nyelnek le – Kondákor Zsófi dubajozási anomáliája – Dubajban pénzért basznak, szopnak, undorító dolgokat csinálnak arab férfiaknak modellek, széplányok és celebek – Dubajban pervez vágyakat teljesítenek a magyar lányok, és még több dubajozási link.