Pénzért szexeltem Berlusconival – állítja egy tini

berlusconi-tinikurvaval-szexeltÚjabb szexbotrány előtt áll az olasz miniszterelnök. Eddig számos modellről és prostituáltról derült ki, hogy intim kapcsolatba kerültek a nőfaló Silvio Berlusconival, most egy 18 éves marokkói modell állítja azt, hogy lefeküdt a miniszterelnökkel. Ráadásul az aktus idején még kiskorú volt, és hiába harcolnak a bevándorlók ellen az olasz kormánypártok, a kormányfő állítólagos partnere illegális bevándorlóként él Olaszországban.
A lány, akit az olasz sajtó csak Ruby-ként emleget, állítása szerint számos privát partin vett részt Berlusconinál, legutóbb idén tavasszal járt nála. A szerelmi légyottra pedig Berlusconi Milánó melletti villájában került sor.
Az állítólagos pikáns kaland Ruby rendezetlen státusának köszönhetően látott napvilágot. Amikor Rubyt kirakták a bérelt lakásából, nagy patáliát csapott. Kijöttek a rendőrök, és kiderült, hogy nincs tartózkodási engedélye, de a lány azt bizonygatta, hogy ismeri az olasz miniszterelnököt, sőt, még azt is elmondta nekik, hogy viszonyuk is volt. Berlusconi párttársai nem hisznek a lánynak, szerintük csak megint le akarják járatni a kormányfőt.
További Berlusconi botrányok: Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai

Vélemény, hozzászólás?