Szex időre

szexi_parA szex olyan akár a futás: könnyen és gyorsan lenyomhatsz egy sprintet, de ha maratonra vágysz, az is megadja az eufóriát. Bár a valóságban nem stopperrel mérjük a szexet, olykor mégis szorít az idő, kérdés tehát, mennyi idő áll a rendelkezésedre, s abból hogyan hozhatod ki a legtöbbet az ágyban.

Öt perc
Öt perc szex: szex az autómosóban, szex a liftben, a nyilvános WC-ben, két felvonás között a színházban, a bokorban, a moziban, a próbafülkében vagy éppen a főnökkel a raktárban… Kinek hogy hozza az élet, de tény, hogy öt perc alatt is elérheted azt a kielégülést, mint egy egész éjszaka alatt – feltéve, hogy izgalmi szintetek az egekben járt. Ilyenkor egyértelmű, hogy itt és most nem egy simulós, gyengéd, előjátékkal és hosszú kényeztetéssel végződő szerelmeskedésről lesz szó, hanem rövid és heves egyesülésről, amikor a vágy hirtelen gyorsasággal szándékozik feloldódni egy orgazmusban. Sokszor még a ruha sem kerül le a testről, csak gyorsan utat törünk egymáshoz, majd heves lökések közepette egyesülünk.
Tipp: Ha érzed, hogy egy gyors kitörésre vágysz – legyél akár férfi, akár nő -, szorítsd magadhoz kedvesed, simíts egyet a lába között, csússz le derékig, imitáld a nyalás mozdulatait ruhán keresztül, hámozd ki legvágyottabb pontjait, nyald, szívd, dörzsöld, ujjazd az érzéki pontot – nem baj, ha egyoldalú marad a kényeztetés -, keressetek egy kényelmes pózt és előről, hátulról, oldalról, vízszintesen vagy függőlegesen tornázzátok fel egymást a csúcsig.

Fél óra
Nem épp a leghosszabb idő, de azért több mint a semmi (főleg, ha egy prostituált órabérét, netán a webszex percdíjait kalkuláljuk, harminc perc nagyon is hosszú idő). A mindennapok során fél óra alatt is meg lehet élni a csodát, különböző felmérésekből pedig tudjuk, hogy a rutinos, összeszokott párok nagy része legfeljebb húsz percet szán a szexuális együttlétre – mindenestül. Az érem másik oldalán azonban ott vannak az újdonsült szerelmesek is, akik a vágy hevében bizony nem mindig képesek türtőztetni magukat, és harminc percen belül falják föl egymást. Fél óra pont elegendő ahhoz, hogy célirányosan felváltva a csúcsig orálozzuk egymást, a szexmasszázs hatásos mozdulataival orgazmusba stimuláljuk egymás testét, de ha úgy ahogy van mellőzzük az előjátékot, egy alapos menet is belefér.
Tipp: Autósszex. Legközelebb, ha egy kis változatosságra vágysz, kérd meg párod, hogy hazafelé menet kerüljetek egyet a városhatáron kívül, keressetek egy félreeső zsákutcát, és apró csókokkal, finom simogatással kezdjétek egymás izgatását. Bár az autó felettébb kényelmetlen tud lenni, ha mindenki megmarad a maga helyén, elkerülhetővé válnak a lila foltok és a kényszerű pózkeresgetés. A megszokott egymásra mászós, közösülős felállás helyett ezúttal használjuk kezeinket és ajkainkat, először izgassuk egymást párhuzamosan, majd felváltva hajoljunk egymás ölébe, és szájjal vigyük a másikat a csúcsig.

One thought on “Szex időre

Comments are closed.