Magyar gárdás szexmunkás cica Müller Nikolett

Müller Nikolett, Candy és Niki Miller néven pornózó lány boldog, hogy a Magyar Gárda tagja lehet. Eddig 150 pornófilmben szerepelt. Többféle pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a Magyar Gárda egyik tagja – írta a Velvet a LIFE roma lap egyik tavaly őszi cikkére hivatkozva. Müller Nikolett közel 150 pornófilmben szerepelt, ezek között vannak leszbikus jelenetek is. Ez azért is meglepő, mert a Magyar Gárda köztudottan melegellenes, és harciasan védi a keresztény erkölcsiséget. A LIFE szerint egyébként Müller élete legboldogabb napjának nevezte, amikor gárdistának avatták.

muller_pornos_gardaban_integet

Müller Nikolett a magyar szélsőjobboldali szervezetek több rendezvényén is részt vett, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság. A indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott. A Velvet nem kapott választ a Magyar Gárda tisztségviselőitől és magától Müllertől sem, hogy az erkölcs védelmében oly hevesen szónokló gárdisták miként értékelik a napvilágot látott információkat.

niki_miller

Trágár erkölcsvédők: Az utóbbi időben mind több jobbikos politikusról derül ki, hogy a valóságban nem éppen azokat az erkölcsi értékeket követik, amelyeket hirdetnek magukról. Legutóbb Szávay Istvánról, a párt soltvadkerti képviselő-jelöltjéről kerültek nyilvánosságra olyan fotók, amelyeken részegen, illetve egy „pénisznagyobbítóval” pózol.
De meglehetősen trágár gondolkodásra vall Vona Gábor és Morvai Krisztina egy-egy megjegyzése is. A Jobbik elnöke nemrégiben arról értekezett, hogy a vécében bizonyítaná be, hogy nem zsidó. A párt EU-képviselője pedig metélt farkincákról értekezett korábban. Király András, a Jobbik szóvivője pedig azt követően kényszerült lemondani, hogy kiderült, egy melegfesztiválon transzvesztitákkal és melegekkel pózolt, valamint drogot fogyasztott. Müller Nikolett munkái Candy néven. Forrás: ATV

[VideókBulvárBabes] Müller Niki  a Szexpláza pornófilm forgatásán – Müller Niki gárdistalány maszturbál – Müller Niki gárdistalánnyal pornófilm forgatás képek – Kilép a pornós csaj a Magyar Gárdából – Müller Nikivel Vine című pornófilm forgatás képek – Müller Niki seggbe kúrás után nyeli a gecitNéger fasszal – Pornó anyag 1 2 3 4 5 6 7 8 9