Unokahúgát is molesztálta Strauss-Kahn

A Nagy Megrontóként és Kanos Nyúlként is becézett IMF-vezér 3000 dolláros lakosztályában kergette a szobalányt akinek Nafissatou Diallo a neve. Egy korábbi esetben a beprotezsált mostohaunokán akart erőszakot tenni.
Nem a hétvégén nyilvánosságra került eset az első, hogy Strauss-Kahn IMF-vezért molesztálással vádolják. Egy francia riporternő, Tristane Banon 2007-ben arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy a politikus “felajzott csimpánzként” támadt rá egy interjúja közben, és csak rugdosódás, verekedés után tudott kiszabadulni.
Egy tévés beszélgetőműsorban elhangzott, hogy a riporternő könyvéhez gyűjtött anyagot. Amikor interjút kért az IMF-vezértől, az nem az irodájába vagy az otthonába invitálta, hanem egy lakásba, ahol nem volt más, csak egy tévé meg egy ágy. A riporternő elmondása szerint Strauss-Kahn csak úgy volt hajlandó beszélni, ha foghatja a nő kezét. Később tapogatni kezdte, majd amikor az menekülni próbált, leteperte, kikapcsolta a melltartóját és megpróbálta levenni a farmerját.
A riporternő a menekülése után számtalan sms-t kapott a férfitól, azzal az üzenettel: Félsz tőlem? A nő azért nem tett feljelentést, mert úgy ítélte meg, nem tudta volna finanszírozni a költséges pert a magasrangú szocialista politikus ellen. Strauss-Kahn nevét akkor kisipolták az interjúban.
Banon egyébként a most előzetesben ülő politikus második feleségének unokája.

Vélemény, hozzászólás?