Az análdugó a legkedveltebb ánusz izgató – Szexvarázs szexshop

Fenékdugó, butt plug a szexvarázs szexshop termékei között. Miért van rá szüksége és melyiket válassza? Furcsa módon ez az egyik legnépszerűbb szexuális játék, egy kis méretű eszköz, sok alkalmazással. Néha a parafát az angol fenekes dugóból lakásnak nevezik. Az anál plug szexjáték általában kis méretű, a végén egy korlátozóval, amelyet úgy terveztek, hogy a végbélnyílásba indukálódjon a szexhez, más intim játékokhoz a hálószobában és azon kívül.

Az anális kényeztetés szerencsére ma már kevésbé számít tabunak egy kapcsolaton belül, akár a nőt, akár a férfit érinti aktívan. Az anális szex, ha jól csinálják, hatalmas élvezet lehet mindkét fél számára. Van azonban egy kis szexuális segédeszköz, amit anál plugnak, vagy popsi dugónak hívnak, most ez lesz terítéken.

A popsi környéke mindkét nem esetén intenzív erogén zóna, amit ingerelve még nagyobb lehet a gyönyör egy aktus alkalmával. Ebben segít az análdugó. Ez a kis szexjáték mindenféle formában, méretben megtalálható, és remek kiegészítő fűszerként működhet a hálószobában.

Milyen célra használják az anál plugot

1. Felkészülés a szexre, nevezetesen a végbélnyílás izmainak fokozatos fejlődése. Az emberi fiziológia úgy van elrendezve, hogy a végbélnyílás izmai reflexszerűen összenyomódnak, amikor idegen testet próbálnak bevezetni. Ez kényelmetlenséget és gyakran fájdalmat okoz. Az ánusz dugó csak egyfajta készítményhez hasznos, hogy pihenjen a végbélnyílás a pénisz bevezetéséhez. Használhatja a fokozatos előkészítés lehetőségét, ha a popsi izgatót15 perctől több óráig vagy akár egy egész napig viselik. És lehetőség van a partner érdeklődésének fejlesztésére, a legkisebb tüzes végbélnyílással történő előzetes simogatás az erkölcsi felkészüléshez és a kellemes érzések fejlesztéséhez ezen a területen.

E célok bármelyikére a szilikon, PVC, TRP, gél vagy más puha anyagok kúpja formájában lévő modellek a legalkalmasabbak különböző átmérőjű análdugó készlet megvásárlására, hogy fokozatosan növeljék a végbélnyílás nyújtását. Ne feledje, hogy a coitus után a végbélnyílás mérete egy órán belül visszatér a normálisra.

2. A kettős behatolás hatása. Az egyidejű hüvelyi és stimuláció fokozott örömhöz vezet az erogén zónák stimulálásával, amelyek a hüvely hátsó falán helyezkednek el, és kevéssé vesznek részt a normál hüvelyi behatolásban. Ráadásul a hüvely már a végbélnyílás kúppal való feltöltésének köszönhető, és ez tovább stimulálja a partner péniszét, növelve a szex érzését. Egy ilyen injekciós üveg stimulációhoz alkalmas dugók lesznek, amelyek egy kis péniszt utánoznak, vagy dugók csepp formájában, amelyek alakja pontosan az idegvégződések felhalmozódásának helyén hozzájárul a hüvely szűkületéhez.

3. Prosztata masszázs, mint a prosztata működésének gyengülésének és a pénisz merevedési funkciójának megelőzése. A masszázs funkció megbirkózik a fenék kúp egy speciálisan ívelt hegye nyomás a prosztata, amely gyakran használják a kopás – bármilyen változás a test helyzetén a nyomás gyengül vagy nő, amely prosztata masszázs.

4. Dekoratív és izgalmas funkció. Gyakran a végbélnyílás izgató limiterek nagyon vonzó megjelenésűek, kristályokkal vagy más elemekkel díszítve szerepjátékokhoz vagy BDSM-hez.

5. Orvosi célok – az aranyér megelőzése (javítja a vérkeringést a végbélnyílásban a véráramlás stagnálásának elkerülése érdekében), a prosztata fájdalmának enyhítése (a prosztata masszázsa minimalizálja a fájdalmat), a születés és a szülés utáni folyamatok enyhítése (az átjáró izmainak használatának képessége megkönnyíti a nemzés folyamatát, és segít elkerülni a komplikációkat)

A popsidugó használatának szabályai

1. A végbélnyílás előkészítése, nevezetesen a végbélnyílás higiéniázása és tisztítása. Használhat egy kis beöntést vagy egy speciális zuhanyt

2. A kenőanyag használata. A végbélben, ellentétben a hüvely, nincsenek mirigyek, amelyek saját kenőanyagot termelnek a védelemhez és a csúszáshoz. Tehát minden stimuláció kenőanyagot, jobb szilikont igényel, mivel hosszabb és könnyebb siklást biztosítanak, de lehetséges és víz alapon kenőanyagot, amely mindig kompatibilis az eszközök minden anyagával (a szilikon nem alkalmas szilikon játékokra, mivel reagálhat és károsíthatja az anyagot)

3. A biztonságos anyagokból készült speciális játékok használata anatómiailag helyesen van kialakítva, és az Ön biztonsága érdekében korlátozóval rendelkezik, amely védelmet nyújt a játékok teljes egészében a záróizomon kívül.

4. A Fenékdugó megfelelő méretének kiválasztása. Nemcsak a partner anatómiáját kell figyelembe venni, amely behatol a plagba, ha a plug kettős behatolás szimulálására használják, hanem az áthatoló partner alakját és méretét is, ha a dugót a szex előkészítésére használják

Beszúrhat egy dugót, és kérhet partnert. Az első verzióban könnyebb szinkronizálni a mozdulatokat a belső érzésekkel, ezáltal csökkentve a fájdalmas érzéseket. Ha rá szeretne bízni