Woods gyógyszerektől volt ilyen nagy bika

tiger-woods-rachel-uchitelA világhírű sportoló Tiger Woods megint lebőgött, ezúttal a PGA Championship elnevezésű viadalon lett a 28. Egyre többen vélik úgy, az egykori világelső golfozó csak a gyógyszerek hatására volt a sportág királya. Rachel Uchitel az egyik szeretője elárulta, hogy Woods és ő vágyfokozóval és  gyógyszerek segítségével fokozták a gyönyört az ágyban!
A tavaly ősszel szexbotrányba keveredett Tiger Woods nem csak amiatt került újra kellemetlen helyzetbe, hogy nagyon rosszul szerepelt legutóbbi, amerikai versenyén, hanem azért is, mert a héten vád alá helyezték azt a kanadai orvost, aki korábban gyógyította őt. A torontói illetőségű Anthony Galea a vád szerint legalább egy amerikai-futballistát kezelt illegális gyógyszerrel, de valószínűleg nem csak egy kliense volt a növekedési hormonnal, és egyéb tiltott teljesítmény fokozóval visszaélő, és azt csempésző orvosnak. Woods azt állítja, csupán öt alkalommal volt vendége Galeának, és csak egy olyan eljárást hajtott rajta végre, aminek a lényege, hogy a saját vérét lecsapolják, majd centrifugával felturbózzák, és ugyanazt kapja vissza. Mégis kellemetlen számára ez az újabb ügy, ugyanis egyre többen vélekednek úgy, visszaesésének nem csak a szexbotrány, és az azt követő családi válság az oka, hanem az is, hogy most már nem él(het) teljesítményfokozókkal.
A Galea-sztori is azt támasztja alá, hogy Woods nem mindig a tiszta úton járt, és korábbi szexpartnerei is azt vallották, gyógyszerfüggő volt, különböző fájdalomcsillapítók és altatók fokozták szexuális élményeit.
– Nem egyszer győzködött arról, hogy egy nagyon erős altatóval, Ambiennel szexeljünk – idézte Rachel Uchitelt, az egyik szeretőt egy amerikai internetes oldal. A profi golfozók negyede is úgy véli, hogy Woods doppingszerekkel érte el sikereit, a golfozó – érthető módon – tagad, kiábrándító eredményei azonban egyre fokozzák a gyanút: Woods tiltott szerekkel lett a legnagyobb…
Lelki egyensúly nélkül nem megy: Egy sztár golfozót nem lepte meg Tiger Woods visszaesése, ugyanis az amerikai klasszisnál az utóbbi hónapokban éppen az hiányzik, ami a sikerekhez elengedhetetlen: nyugodt háttér és kiegyensúlyozott psziché.
– A világ száz legjobb golfozója majdhogynem ugyanúgy tud mindent, s mindig az nyer közülük, aki a verseny napjaiban a legjobban képes összpontosítani – mondta az élsportoló. – A golfra még inkább igaz, hogy a győzelemhez kiemelkedő pszichés állapotban kell lenni. Az éles koncentráció mellett nagy nyugalomra is szükség van, úgyhogy szinte kizártnak tartom, hogy Woods doppingszerekkel érte el a sikereit.
Tiger Woods csajai, szex, bulvár: Tiger Woods vágyfokozóval kúrta Rachel Uchitelt – Tiger Woodsnak zabigyereke van – Potencianövelővel dugta a csajokat a kanos sztár – A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat – Pornófilm készül Tiger Woods szexkalandjairól – Tiger Woods szétbaszott ribancai – Tiger Woods tízmillió dollárt fizetett a szerető hallgatásáért – A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat – Pornófilm készül Tiger Woods szexkalandjairól – Tiger Woods szétbaszott ribancai

Vélemény, hozzászólás?