Pornófilm készül Tiger Woods szexkalandjairól

tiger_woods_pornofilm_keszulNapjaink egyik legérdekesebb témája Tiger Woods számos félrelépése. Az egyik produkciós cég nem habozott sokáig, és elhatározta, hogy pornófilmet készít a történetből. Szegény Tiger Woods valószínűleg minden nap abban reménykedik, hogy rosszabb helyzetbe már nem kerülhet, de az egyre másra felbukkanó szeretők miatt mindig csalódnia kell. Most úgy tűnik, tényleg itt a mélypont, a Vivid nevű amerikai produkciós cég ugyanis bejelentette, hogy pornófilmet forgat a golfozó szexkalandjáról. Az alkotás címe Tiger’s Wood, ami körülbelül annyit jelent: Tiger botja.
Az alkotók állítólag egymillió dollárt ajánlottak a sportoló szeretőinek, hogy játsszák el magukat a produkcióban, a pornószínésznők, Holly Sampson vagy Joslyn James – akiknek szintén viszonyuk volt Woodsszal (meztelen videó és fotók 18 éven felülieknek itt) – a hírek szerint már igent mondtak. A film producere, Meredith Christopher elmondta, hogy mivel minden nap újabb leleplezések történnek a Woods-sztoriban, az emberek érdeklődése egyre nagyobb, és ők ezt a történetet meg akarják valósítani a filmben.
[Bulvár] Tiger Woods szétbaszott ribancai – Holly Sampson pornós  is Tiger Woods – Joslyn James pornósztár is bekapta Woods faszát

Vélemény, hozzászólás?