Mátyus Stefánia és Balai Nikolett pornóznak

Mátyus Stefánia (Wild Cat) és Balai Nikolett (Cassye) pornóznak. Mátyus Stefánia pornós szet itt, Balai Niki előző munkája itt. A csiklókaros vibrátoros 130 fotóból álló teljes galéria itt:

                                            

Mátyus Stefánia (Wildcat) szoft képek:

                                        

Balai Nikolett (Cassye) szoft képek:

                                                   

Közös szoft képek:

Szamárral szexelő kolumbiaiak

Egy ausztrál filmfesztivál legjobb dokumentumfilmnek járó díját már elvitte a Donkey Love, Kanadában viszont nem tudják hol bemutatni. Megnézné a kolumbiai férfiak meggyalázott szamarait?
Egyelőre hiába keres helyszínt a kanadai Okanagan filmfesztivál, amelyet az egyik versenyfilmje miatt lakoltattak ki a Landmark mozihálózat kelownai épületéből. A kifogásolt pályaművet Kolumbiában forgatták, a címe Donkey Love, és igen, arról szól, hogy a kolumbiaiak hogyan dugnak szamarakkal. Mint a Toronto Sun írja, a University of British Columbia egyik campusa felajánlotta, hogy tartsák meg náluk a vetítést, ám az egyetem közleményt adott ki, amely szerint nem adnak helyet a bemutatónak, mivel nem tudják biztosítani az ehhez szükséges feltételeket (biztonság, parkolóhely, miegyebek).

A hetvenöt perces Donkey Love-ot Ausztráliában már bemutatták, el is vitte a legjobb dokumentumfilmnek járó díjat a Melbourne-i Underground Filmfesztiválon (MUFF). Az alkotás a készítők szerint azt mutatja be, milyen élmény találkozni egy olyan kultúrával, ahol nemcsak hogy megdugják a szamarakat, de ez kultúrájuk egyik ünnepelt hagyománya.

A film Facebook oldaláról kiderül, a jelenség úgy kezdődik, hogy az apák fiaikat egy szamár segítségével vezetik be a szexualitás titkaiba, hogy azon gyakoroljanak a nőzéshez, később pedig a fiak önszántukból csalják meg feleségeiket a csacsikkal. Úgy vélik, ettől nagyobb lesz a farkuk, és elkerülhetik, hogy homoszexuálissá váljanak. A dolog tehát annyira elfogadott, hogy dalok születtek róla, sőt, könyv is, és van csacsibaszó fesztivál is.

A film abban a furcsa helyzetben van, hogy amit bemutat, az nemi erőszaknak és bestialitásnak számít, teljesen illegális, de az alkotás mégis dokumentumfilm, bemutat egy fontos társadalmi jelenséget, amelyet nem a filmesek kedvéért megrendezett körülmények közt rögzítettek. Az mindenesetre elég bizarr pillanata az előzetesnek, amikor az egyik szamárhágó közli: a szamárban az a jó, hogy nem kell neki új ruha, vagy cipő.

Milyen szexre vágynak a nők valójában?

A méret vagy a technika számít? Kit érdekel! A nők számára a jó szex sok mindent magában foglal – többet annál, mint amit a férfiak képzelnek. Eláruljuk, hogyan ismerheted meg valódi igényeidet, hogy akár már ma éjjel megkaphasd, amire vágysz.

szex

Honnan ismerszik meg a jó szex? Utána nem tudod pontosan, mi is történt veled az elmúlt percekben, míg egy kellemetlen erotikus élmény minden apró részletére emlékszel, még ha nem is akarsz. Ezzel szemben amikor a leglélegzetelállítóbb alkalomra gondolsz, csak a kielégülés utáni jó érzést tudod felidézni és azt, milyen volt magadhoz térni az önfeledt mámorból: szinte lebegtél a kellemes bizsergéstől, miután minden sejted tökéletesen kielégült. A részletek azonban mégis elmosódtak. A jó szex során szó szerint elveszítjük a józan eszünket: azt akarjuk, hogy magába szívjon minket a szenvedély, ami aztán annyira kitörli minden gondolatunkat, hogy nem is tudjuk utána, mi minden történt. Ha képes vagy kellően ellazulni, mindent megkaphatsz – mindössze egy apró lökésre és önbizalomra van szükség ahhoz, hogy tökéletes legyen az alkalom: neked és szeretődnek egyaránt.
A vágy kezdete:
A legtöbb nő, amikor az első boldog együttlétről mesél, azt mondja, hogy a tényleges közösülés kevés szerepet játszik abban, milyen könnyen jut el az orgazmus mámorító állapotába. Ha a férfinak anélkül is sikerül felizgatnia partnerét, hogy megérintené, nyert ügye van. Nagyon fontosak a jelentőségteljes pillantások, tud-e hallgatni a partner a kellő pillanatban, hogyan bókol. Minden egyes apró részletnek azt kell sugallnia: tetszel nekem, már a közelséged is izgalomba hoz. A kívánatosság érzése az agy számára olyan, mint egy vibrátor. Ha megvan a kellő hangulat, ami minden stresszt elűz a testből (szexi zene, izgató vacsora, leheletnyi vörös fény, ami mind-mind azt jelzi, mennyire vágyik rád), a nő elolvad – a férfiak sajnos azonban túlságosan alábecsülik ezeket a fontos körítéseket. Olykor brutálisan tönkreteszik pl. a gyertyafényes vacsora romantikáját, s a falatozás kellős közepén bejelentik:
Gyere, menjünk már” (gondolatban még azt is hozzáteszik „…zavarjunk le inkább egy kósza numerát”). Vagy azon zsörtölődnek, hogy a nő „mindig nagy felhajtást” akar. Amint megkaparintják maguknak a nőt, a meghittségről elfeledkeznek. Az erotikus alaphőmérséklet szinten tartása folyamatos és kölcsönös kell legyen, mindkét fél tegyen a kellő hangulatért. Itt egy kétértelmű üzenet, amott egy heves csók – nem ördöngösség, mégis nagy jelentősége van. Ha a pasi nem veszi a lapot, rendezz „nagy felhajtást”: te szűk ruhában, ő pedig egy olyan öltönyben, amelyben nagyon vonzónak találod. Gyertyafényes piknik a szőnyegen, kéjesen csókold meg, majd mély hangon kérdezd, mi az, amit szívesen megkóstolna rajtad. Nem kell túlzásba vinni a dolgot, hiszen a tökéletes forgatókönyvet rendszerint nem követi feledhetetlen ágyjelenet, a túlbonyolított szex sosem működik. A pillanatnyi érzések is meghatározóak. Ha pl. szépnek érzed magad, akkor biztosan jó lesz – ha azonban még mindig puskaporos a hangulat egy nagy veszekedés után, nem feltétlenül. Tisztázd magaddal: készen állok rá, hogy átadjam magam a vágynak, vagy először inkább ki kellene puhatolnom, működik-e egyáltalán a dolog? Ha ismered magad, nem lehet gond.
A görög mitológia szerint a nő szenvedélye kilencszer erősebb, mint a férfié, és kilencszer nagyobb az étvágya is. Mielőtt azonban a cikket olvasó férfiak szívrohamot kapnának, nem árt tisztázni: nem kilenc orgazmusról vagy majd egy tucat egymást követő szerelmi aktusról van szó, hanem a kielégülés előtti, közbeni vagy utáni erotikus játékokról. A „csak szex” kategória ugyanis tartósan kevésnek bizonyul nekünk, nőknek: mindent akarunk. Néha az is jólesik, de a legtöbb alkalommal az egész csomagot szeretnénk megkapni. Erotikát. Kalandot. Érzéseket. Álmokat. Egy előjáték többet jelent számunkra puszta csókolózásnál, simogatásnál, szimpla kielégülésnél. Olyan játékra, gesztusokra vágyunk, amitől azonnal felvillan a piros lámpa az agyunkban! Természetesen nincs szükségünk minden alkalommal a teljes repertoárra – vannak napok, amikor egy leheletnyi fanyar férfiparfüm is elég ahhoz, hogy félrehúzzuk a bugyinkat és azonnal beleüljünk kedvesünk ölébe.
Bizonyos napokon azonban többre vágyunk: hatalmi játszmára, erőteljes vágyakra, kockázatos helyzetekre – ezek a pszichológiai technikák és apró taktikák elterelik a gondolatokat minden vágyölő hatású dologról! Hagyd, hogy selyemsállal kösse be a szemed, majd vezesd a kezét a combjaid közé, és élvezd a helyzetet. Vagy húzd ki a pasid farmeréből az övet, s kérd, kötözzön meg, majd dőlj előre és simogasd magad hátulról, közben nem árt, ha párod finoman nyalogat – utána sokkal nedvesebb leszel… Mire jó ez a felhajtás? Mindkettőtöket alaposan felpörgeti. Válogass bátran a szexshopok érdekes kínálatából, de ha alaposan szétnézel a háztartásban vagy a ruhásszekrényben, biztosan találsz valamit, amivel izgalmasabbá tehetitek az előjátékot – anélkül, hogy feltétlenül az orgazmust hajhásznátok! Kezdetben a váltás zavarja ugyan a férfiakat, mert nem tudják, miért kell így visszafogniuk magukat. Amikor azonban ráéreznek az ízére, ők is élvezik, ha kitisztul a fejük aktus előtt… Próbáltad már a „masszázsgyertyát”? Melegítsd fel egy kicsit, az olajat csöpögtesd kedvesed felsőtestére, és a mellbimbóiddal kenegesd el rajta. Vagy használj bőrkesztyűt: az idegen bőr érzése a lábak között extrém izgató. Ötlet: állj a tükör elé, és hagyd, hogy Zorrónak álcázott kedvesed a combjaid közé csúsztassa a kezét. De aztán csak lassan lovagoljon a cowboy!
Sok pasi tekinti péniszét a szerelmi együttlétek legfontosabb résztvevőjének. Túldimenzionálják, hogy milyen hosszú, vaskos, kitartó és gyors az előre- és hátramenetben. Persze korántsem ezen múlik a nő élvezetének hőfoka. Értékeld a felszereltségét, de hozd a tudomására, hogy nem feltétlen attól kerülsz eksztázisba, ha minél erősebben, gyorsabban és fáradhatatlanabbul hatol beléd újra meg újra. Sajnos a pornófilmek nagyon sokat rontanak ezen a helyzeten, mert a látottak alapján a férfiak gyakran csak annyit szűrnek le, hogy a nő annyival is beéri, ha oda-vissza csúszkálnak a hüvelyében – Így hát ne csodálkozz, ha kedvesed alaposan odadörgölőzik, majd véget is ér a móka, mielőtt még igazán elkezdődetett volna. Vajon miért van az, hogy csak a férfiak elenyésző százaléka tudja, nem a pénisz a lényeg? Mert a pasik hihetetlenül önérzetesek. Mi pedig attól tartunk, hogy a kritikákkal végleg elvesszük a kedvüket – és ebben van is némi igazság. Megosztani egy férfival, hogy a ki-be nyomulás jó ugyan, de a női orgazmus szempontjából teljesen hasznavehetetlen, nagyjából olyan, mintha csak azt mondanád egy biológusnak, hogy az evolúció puszta kitaláció. Minden szertefoszlana, amiben eddig hitt! Azonban ha a fickó valahogy túlélné ezt a tragédiát, akkor teljesen újra kell tanulnia mindent a szexről. Mint egy idegen nyelvet. Éppen ezért nem kritikára, hanem egy igazán jó tanárnőre van szükségük, aki te is lehetsz. A férfiak csak a nőktől tanulhatnak a nőkről. Ne legyenek illúzióid, Mr. „Tartós elemet” meggyőzni arról, hogy sokkal többet is nyújthat, mint a ki-be hatolás, nem könnyű dolog. Egy hatékony módszer: kicsit kényeztesd felül, majd lovagold meg, és mielőtt eljutna a csúcsra, szeméremtesteddel simogasd végig a makkját, hasát és mellkasát, végül kötözd meg a kezét és a szeme láttára elégítsd ki magad. Légy türelmes, előbb-utóbb le fogja szűrni a tanulságot. 5 mondat, amivel a pasik kikészítik a nőket:
1. Ó, igen, mozogj már végre!
2. Valahogy elmúlt nálam a vágy.
3. Volt egyszer egy barátnőm, aki tényleg jól csinálta ezt…
4. Eljutottál a csúcsra?
5. Kicsit sok csokit ettél a múlt héten.
Azért van szükségünk előjátékra, hogy ne múljon el idejekorán a mindent magával sodró vágy!
Rá fog jönni, hogy a vágyat irányító „gomb” kívül és nem belül található. A nők is felettébb sokat tanulhatnak a partnerüktől, különösen mozgástechnikákat és vadabb mozdulatokat. A szexuálterapeuták „testi vakság”-nak nevezik azt a jelenséget, amikor a nők a medencéjüket az aktus közben csak passzívan használják, és nem törekszenek arra, hogy a csikló is beszálljon a játékba. A hagyományos „nő alul”, azaz misszionáris pozícióban kizárólag a férfi irányítja a behatolás mélységét, ritmusát és tempóját. Ezzel azonban Mr. „Tartós elem” nem fog kizökkenni megszokott szerepéből! Próbáld játékosabbra venni a figurát, és szólítsd fel kedvesed: „Mi lenne, ha nem mozognál annyit, és csak velem foglalkoznál?” A férfiak szeretik a frivol szavakat!
És talán ez lehet számára az aha-élmény, amikor teljesen a te vágyaid szerint mozgatja majd a péniszét: segíts neki, vezesd a kellő helyre a kezét, és simogattasd a csiklódat. Cuppanj rá kizárólag a makkjára, gyakran ez a terület a legérzékenyebb. Nyalogasd kedvedre, magadat pedig kielégítheted közben akár még egy vibrátorral is. Kényeztesd olykor-olykor a péniszét, majd feledkezz el róla egy időre. Spórold meg a jövőben a rossz szexet: hagyj fel a jótékonykodással, ha épp nincs kedved valamihez, hát ne is tedd meg. Egy intim aktusnál az is legalább annyira fontos, amit te érzel. Partnered állandó kényeztetése helyett figyelj olykor saját erotikus vágyaidra is – legalább néhanapján.
Azt hiszem, a „Szex és New York” nem azért volt olyan közkedvelt, mert annyira „nyíltan” beszéltek benne a szexről, hanem mert a félresikerült szexről szólt. Tapasztaltan ifjonc az ágyban, rosszízű sperma, pillanatok alatt elillanó erekció, anális problémák, vágyölően lassú játékok stb. Steve ráadásul még zoknit is viselt aktus közben… Ilyesmi bizony az életben ugyancsak gyakorta előfordul. Izomgörcs a Kámaszútra egyik izgalmas pozitúrája közben. Hátfájás a szőnyegen fekvéstől. Zsibbadás felláció közben. A film négy főszereplője élő példája annak, hiába vagyunk jó nők, mégis félresikerülhet a szex – és túl lehet élni. A jó forgatókönyv titka valószínűleg abban fejlett, hogy a nem akarták belénk sulykolni, hogy száz- és százfélet technikát, szerepjátékot, mocskos kifejezést kell ismernünk, hiszen nyilvánvaló, még ha tökéletesek lennénk, akkor sem lehetnénk biztosak abban, hogy a pasas soha nem fog elhagyni/megcsalni/elfelejteni minket. Biztosan te is tudod, mit csinál az ember, ha bizonytalan: behúzza a hasát, hangosan nyög, kényelmetlen pozitúrákat próbál ki, pl. egy erdőben vagy a folyosón – teljesen feleslegesen. Előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor szeretőd megjegyzése észhez térít: „Ne kínozd magad. Ez nekem is fáj.” Az ilyesmi olyan, mint egy pofon. Nehéz feldolgozni, de ha sikerül, jutalomképp végre kikerülhetsz a „tökéletes szex” üldözésének csapdájából. Az egészséges egoizmus is segít. Olyan pozitúrákat válassz, melyekben kényelmesen érzed magad. Ezentúl ne arra gondolj folyton, hogy neki is jó-e – hanem arra koncentrálj, neked legyen jó. És végül megszületik a csoda: közösen élvezitek a helyzetet. Minél merészebben csinálod, úgy, ahogy neked tetszik, annál jobban rád hangolódik majd ő is! Nem sokkal ezután elfelejted a feltételes mód használatát („Megpróbálhatnánk…”), és bevezeted a vágyaid azonnali megosztását. Kulcsszavak: „szükség” és „most”. Talán félsz attól, hogy követelésnek hangzik majd, amit akarsz, és hogy partnered esetleg azt gondolja, hogy mindaz, amit eddig csinált, valójában nem is esett jól. Ne lepődj meg: a férfiak hála istennek nem nők, és amit mi nők „irányításnak”, követelőzésnek vélünk, az az ő fülük számára világos és könnyen értelmezhető beszéd – örülnek neki. Tehát bátran mondhatod: „Lassabb szexre vágyom – most.” Mi történik? Megkapod.
Az orgazmushazugság én aztán bármikor elmegyek!
Ki dől be annak, hogy az orgazmus számunkra nem olyan fontos, a lényeg, hogy szeressük egymást? Valószínűleg senki, és nem is kell, ez hazugság. A tény: szeretünk eljutni a csúcsra. Persze előfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzeltük, azonban akkor is legyen legalább jó a hangulat. Az orgazmus nem feltétlenül a legfontosabb, de azért valljuk be, jólesik. Tehát miért mondanánk le róla? A pasik nagy része elég lusta, és gyakran befejezettnek tekintik a szexet, amikor elélveznek, pedig a nőnek még valószínűleg szüksége lenne némi extrára, hogy ő is eljusson a csúcsra. Neked is eszedbe jutott már egy ilyen gyors és számodra eredménytelen együttlét után, hogy esetleg benned van a hiba? Vagy kinevetted a lusta pasit és kihúztad a listádról? Azt hiszed, te vagy túl bonyolult, és kizárólag csak a pénisz tehet boldoggá, csak nem ismered a titkos technikát? Ideje megfeledkezned arról, hogy a pasi gondoskodjon rólad. Határozd el: „Én is el akarok élvezni. Mindegy, hogy hogyan, az ő vagy a saját kezem által. Mindegy, hogy előtte, vele egy időben vagy utána!” Vesd bele magad az élvezetbe! Ha párodnak nem sikerült eltalálnia, mire vágysz, akkor ne légy rest az ujjaival, szájával megmutatni, hogyan jó neked. Hagyd, hogy felizgasson, ahelyett hogy azzal foglalkoznál, ő jó hangulatba kerüljön. Ez sok nő számára a legnagyobb kihívás – biztosan te is ismered azt az érzésed, amikor egy rövid ideig tartó élvezet után azt hiszed, hogy most illene viszonoznod a kényeztetést. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha nem teszed! Hagyd, hogy kedvére kényeztessen! Fogadd el az ajándékot, elvégre a rózsákat sem adod vissza, nem igaz? Ne fogd vissza magad, és hagyd, hogy olyan legyen a szex, amilyen. Minél jobban ellazulsz, annál hamarabb jön a mámor… Tízparancsolat jó szeretőknek:
1. Több vagy, mint kizárólag a péniszed. És ez mindenekelőtt az ágyban igaz.
2. A csábítás lényege az, hogy tudatosítsd a nőben, mennyire érdekel, és már a puszta jelenlététől is felizgulsz – 10 év után is.
3. Nyisd ki a szemed, és nézd végig, ahogy élvez téged, az érintésed, a csókod!
4. Villany le, sokkal izgatóbb gyertyafényben!
5. A nő vágya nem konyul le attól, hogy a férfi elélvez. Használd a kezed, a nyelved, kommunikációs képességeidet. Légy találékony: próbáld ki például az elektromos fogkefe hátoldalát kedvesed izgatására.
6. Jobb szex nélkül, mint egy rossz aktust követően. Gondolkodj el ezen!
7. A nőknek fontosak az illatok és a hangok. Vedd tekintetbe ezt, és ügyelj arra, hogy ne recsegjen az ágy, cseréld ki az állott vizet a vázában és szereld le az idegesítő szomszédot.
8. A bók a női agy vibrátora. Ne spórolj vele.
9. Szex közben soha ne hagyd abba a csókolgatást. Nagy szükségünk van rá.
10. Az előjáték közben ne csak a nő testét, hanem az agyát is izgasd fel – légy kreatív: próbáld ki a szerepjátékok teljes tárházát…