A kurvák nem bírták a kemény baszást Strauss-Kahnal

A washingtoni Fehér Ház melletti szálloda egyik szintjét alakíttatta át kuplerájjá Dominique Strauss-Kahn. Az IMF bukott vezérigazgatója és néhány barátja két belga prostituáltat meg is erőszakolt. A két lány bosszúból fedte fel hírhedt kuncsaftjai nevét.
Strauss-Kahn ellen már folyik egy eljárás: a franciaországi Lille városának legdrágább hoteljében üzletemberek társaságában üzekedett escortlányokkal. Ugyanez a baráti kör gyakran meglátogatta a valutaalap vezetőjeként Washingtonban tárgyaló DSK-t, aki a pásztorórákat úgy szervezte, hogy utána rögvest odaérjen a Fehér Házban zajló megbeszéléseire. Ezért az elnöki otthon és iroda tőszomszédságában, egy a Pennsylvania Avenue-tól nem messze fekvő szállodában kerített sort a partikra.
A képen Dominique Strauss-Kahn, az IMF volt vezérigazgatója. A legyet is röptében.
Hol a bárt bérelte ki, hol az egyik emeletet. Az égőket halvány fényű izzókra cseréltette, a szobákba tükröket kért. Először vacsorázni kellett vele az ágyban. Csak utána tért rá a lényegre – áll a rendőrségi jegyzőkönyvben.
Mindez úgy derült ki, hogy két belga prosti egy túl kemény menet után már nem akart a durva bankvezér csapatával szexelni, ám ez nem számított: megerőszakolták őket, majd az aktusért járó pénzt az ágyukra dobták. A lányok sokkot kaptak és kihívták a rendőrséget. Mindez 2010 decemberében történt, a rendőrök nyomozást is indítottak, ám eleinte nem hittek nekik. Így tanúvallomásaikra csak tegnap került sor.