5+1 praktikus szextárgy

Az ördög a részletekben rejlik – tartja a mondás, és ez ugyanúgy igaz a szexre, mint bármi másra. Persze, sokak szerint felesleges bonyolítani, elég hozzá két ember, akik kívánják egymást, a többit pedig elvégzi a természet, de az igazi lepedőakrobaták tudják, hogy ez nem mindig elég. Néhány ügyes szexshop eszközzel tovább fokozható az élmény, és olyan minőségi együttlét lesz az eredmény, amire még napok múlva is borzongva emlékeznek az érintettek. Íme 5+1 praktikus szextárgy, amik nélkül lehet szexelni, de nem érdemes.

1. Kényelmes alátámasztás, maximális élvezet – Vannak olyan pózok, amik igényelnek némi alátámasztást, mert enélkül nem lehet kivitelezni őket vagy csökken a gyönyörfaktor, ha nem a megfelelő szögből történik a behatolás. Ilyenkor jönnek képbe a kezetek ügyében lévő párnák, amiket sietve gyömöszöltök a megemelendő testtájak alá, közben pedig reménykedtek, hogy megfelelő lesz a méretük és a stabilitásuk, hogy a várható derékfájásról már ne is beszéljünk. Alkalmas párnák híján pedig jön az újratervezés és szerényebb eszközigényű póz abszolválása. Ha alaposan körbenéztek egy szexshopban, könnyen találhattok ennél alkalmasabb megoldást is, ugyanis számos különlegesen tervezett, felfújható párna áll az akrobatikusabb hajlamú párok rendelkezésére. A kisebb és nagyobb méretű darabok közül könnyen kiválaszthatjátok a testalkatotoknak, terepviszonyaitoknak és legfőképpen a céljaitoknak megfelelő darabot.
2. Tapadókorongos huncutságok – A fürdőszobai huncutkodás sokak kedvence, ám nem mindenki rendelkezik olyan ingatlannal, ahol kényelmesen kiélheti ilyen irányú hajlamait. A technikásabb pózokhoz hasonlóan itt is sokszor okoz problémát a megfelelő támasztás és stabilitás, ami igencsak behatárolja az egyébként izgalmas lehetőségeket. Nos, az ipari formatervezők megszánták a vizes örömök kedvelőit, és megalkották a tapadókorongos kapaszkodót, ami afféle szexuális hot spotként működve épp a megfelelő helyen teremti meg a kapaszkodás lehetőségét. Hasonló megfontolásból alkották meg a tapadókorongos mandzsettát is, ami a kötözős szex híveinek nyújt új távlatokat, hiszen a kevésbé BDSM-barát enteriőrökben gyakran felmerül a probléma, hogy nincs hová rögzíteni a kezeket.
3. Orális kalandok haladóknak – Akik megtapasztalták már, ódákat zengnek arról, hogy mit lehet elérni egy nyelvpiercinggel az orális szexben. Egy ilyen testékszer azonban nagy döntés, így pusztán bujaságból nem szerencsés átfúratni a nyelved. A probléma megoldása érdekében egy igazán innovatív huncutsággal rukkoltak elő az erre specializálódott szakemberek: a többféle méretben kapható, szilikonból készült nyelvgyöngyöket bárki felhelyezheti az akció idejére, hogy átmenetileg ezzel fokozza orális potenciálját.
4. Ágynemű igazán vad dolgokhoz – Egy-egy erotikus masszázs érzéki illatú masszázsolajjal igencsak felcsigázza a vágyat. Sokakat visszatart azonban, hogy nehezen eltávolítható nyomokat hagy az ágyneműn, így vagy utólag bosszankodnak, vagy eleve kihagyják ezt a műsorszámot. Hasonló problémákat vet fel az egymás testéről lenyalogatott csokikrém, jégkrém, tejszínhab és egyéb nyalánkságok. Nos, erre is van már megoldás, hiszen a könnyen tisztítható, kellemes érzetet nyújtó anyagból készült lepedők nem szabnak határt a vágyak megvalósításának. Aki igazán hard élményre vágyik, az választhat fekete latex-lakk verziót is.
5. A nehéz napok megkönnyítése – A menstruáció alatti szex emberemlékezet óta vita tárgya. Vannak, akik szigorúan kerülik ilyenkor az erotikát, másokat semmiben nem akadályoz ez az állapot, és vannak olyanok is, akik csinálnák, de technikai fenntartásaik vannak. Ma már kaphatók olyan speciális tamponok, amiket épp ilyen alkalmakra terveztek. Különleges formájuk miatt szinte egyáltalán nem lehet érezni az együttlét alatt, anyaguk pedig remekül megtartja a folyadékot, így nem kell aggódni a kellemetlen és illúzióromboló balesetek miatt sem.
+1 Higiénikus élvezet – Talán emlékeztek még a Született feleségek azon részére, amikor Bree mosogatógépbe helyezi férje szexjátékszereit használat előtt, hogy egészen biztosan tiszták és higiénikusak legyenek. Ez is egy megoldás, bár ha erre szavaztok, soha többé nem fogtok már úgy tekinteni az edényeitekre, mint a beavatkozás előtt, ráadásul néhány ketyerének kifejezetten rosszat tesz az ilyen drasztikus tisztogatás. Célszerűbb hát olyan tisztítószert beszerezni, ami kifejezetten a szexuális segédeszközök tisztítására készült. Ezek a termékek beszerezhetők spray vagy kendő formában, és garantáltan eltávolítják a szennyeződéseket, sőt még a baktériumokat és a gombákat is elpusztítják.