Kelemen Anna könyvében szopnak basznak a szereplők

Kelemen Anna, pornós nevén Kelly Lenox droggal belőtte magát, és felszedett egy híres sportolót. Kelemen Anna 34 éves celeb a héten megjelenő, Harminc nap a nép szolgálatában című könyvében ír dolgokat rendesen.

kelemen-anna-baszva-orrba-szajba-pornoban

Így szexel a magyar elit című könyvében bőven szolgáltat szexualitásban nem szűkölködő történeteket, amelyek egyik szereplője ő maga, a másik pedig valamelyik magyar híresség. A 2005-ös év playmate-je választás után például csalódottságból bújt ágyba egy ismert sportolóval. Hogy miért volt csalódott?
Mert nem ő lett az év nyuszilánya, a második helyen végzett Dundika mögött. Akkor még nem sejtette, hogy így csinál nagyobb karriert, egyre-másra jönnek majd a tévés szereplések s velük zsákszámra a pénz is. El sem akart menni a díjkiosztó gálára, de mivel szerződés kötelezte, ott volt a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén a bulin, és a sarokban duzzogott. Már amikor éppen nem az illemhelyiségben szívta magába a kokaint. Csúnyán belőtte magát, állítása szerint több tízezer forintnyi fehér port szippantott fel…

kelmen-anna-belove

Hajnal felé megpillantotta a szófán a híres sportolót, aki korábban évekig a nagyvilágot járta. Annácska leült mellé, és beszélgetést kezdeményezett, valakinek a vállán el szerette volna sírni a bánatát. Nem akarta felszedni, nem a nagy őt kereste benne, csak nem akart egyedül maradni. A sármos férfi különösebben nem foglalkozott vele, ám a kokaintól túlpörgetett Kelemen Anna nem hagyta magát lerázni, így végül közös taxiba ültek be, és elhajtottak a pasi házához. Ott aztán nem sokat teketóriáztak, az Édes élet sztárja köntörfalazás nélkül közölte, szexelni akar, és záros határidőn belül a hálószobában találták magukat. Annácska leírása alapján nem volt rossz a szex, de leginkább a férfi orgazmusa vésődött be az agyába.
„Amikor már éreztem, hogy mindjárt a csúcsra ér, akkor gyakorlatilag már mozdulni sem mertem. Hevesen kefélt, majd egyre kisebbeket lökött, de a fasza egyre mélyebben maradt bennem. Közben megfeszült az egész teste. A karján támaszkodott, és a nyakától lefelé elkezdett az egész teste remegni.
Mintha egy csettintésre egy centrifugázó mosógéppé vált volna, a régi típusú, forgótárcsássá. Egyre hevesebb remegését egyre hangosodó, hosszú nyöszörgéssel turbózta fel, én pedig meg sem mertem mozdulni, gondolván, ha valami rosszat teszek, ez a hatalmas, irányíthatatlan férfitest biztosan kárt tesz bennem. Teljesen átadta magát az orgazmusnak.
Égnek meredő tekintet és a nyakától a térdéig ez a remegés. Mondjuk áldottam az eget, hogy nem az ordibálós fajtából való volt, azt képtelen vagyok elviselni. Arra viszont tisztán emlékszem, amikor az utolsó csepp is elhagyta a faszát, lefordult rólam, és szinte elájult” – írta könyvében a szőke szexbomba. Többet nem találkoztak. A férfi reggel hazavitte, és sohasem keresték egymást. Ennyit tartogatott nekik az élet: egy közös centrifugálást… – írja a Blikk.hu