Ha pornó, akkor legyen magyar

Szexben és pornóban a hazait szeretjük! A legtöbb pornót Budapesten és Győr-Moson-Sopron megyében nézik, főként asztali gépnél ülve. A világátlagnál több nő néz pornót Magyarországon. A pornóoldalaknál a nemzeti érzések kerültek előtérbe, 2013-ban például az arcra élvezés, facial váltotta ki a legnagyobb érdeklődést Magyarországon, tavaly viszont már a magyar pornószínésznőkre, legfőképpen Aleska Diamonra kerestek a legtöbben – írja a 444.hu.

aleska-diamond-magyar-csaj-neger-kocsoggel

A 2014-es magyarországi toplista: Aleska Diamond, Aleksa Diamond, hungarian, magyar, xxx, teen (kamasz), hungarian casting (magyar szereplőválogatás), Lisa Ann, mom (anya), Madison Ivy, casting (szereplőválogatás)
Egy átlagos magyar néző 7 perc 28 másodpercet tölt a képernyő előtt, a világátlag 9 perc 16 másodperc. Egy magyar néző 7,59 oldalt néz meg egy látogatás alkalmával, a legtöbb pornót hétfőn, a legkevesebbet szombaton nézzük.
A PornHub adatai szerint a legtöbb pornót Budapesten és Győr-Moson-Sopron megyében nézik, Tolnában viszont messze az országos átlag alatt kíváncsiak ilyesmire az emberek. Városi szinten Szentendre, Budaörs és Dunakeszi a legnagyobb fogyasztók, a legkevesebbet pedig Salgótarjánban, Orosházán, és Szekszárdon néznek pornót.
A legtöbben az asztali gépük előtt üldögélnek ilyenkor, 29 százalék nézi az oldalt telefonon, és 5 százalék tableten. A világátlaghoz képest sok magyar nő néz pornót, a magyar látogatók 27 százaléka nő, míg a világon csak 23 százalék ez az arány.