A faszát fotózta az ETO focistája

Nincs takargatnivalója Arséne Copának (22). A Győri ETO FC gaboni labdarúgója a meztelen igazságot tárta fel magáról egy közösségi oldalon, megmutatta, hogyan fest, amikor nincs rajta ruha…
A focista, aki hét végén a Vasas ellen 1-0-ra elveszített NB I-es bajnokin csereként lépett pályára, pucér fotókat töltött fel magáról az internetre. A képeket tegnap a napiszar.com oldal közölte. A gaboni válogatottban eddig hétszer pályára lépő középpályás nem szégyenlős, mindent megmutat: három olyan képet is nyilvánosságra hozott, amelyen anyaszült meztelenül látható. Hogy mindezt fogadásból tette-e, vagy úgy gondolta, megmutatja testi adottságait, egyelőre talány. Lapunk szerette volna megszólaltatni, de lapzártáig nem értük utol Copát, délután Csertői Aurél (45) első edzésén vett részt.
– A játékos egy közösségi oldalra töltötte fel a fotókat. Azóta már a profilját is törölte – mesélte megkeresésünkre Klement Tibor (46), az ETO ügyvezető igazgatója, aki viccesen hozzátette: ha ekkora tehetséggel a kispadon ül valaki az ETO-nál, akkor vajon milyen lehet a kezdőcsapatuk? – Komolyra fordítva a szót, úgy gondoljuk, ez Copa ügye. Nem hiszem, hogy ezt nekünk kommentálnunk kell.

Vélemény, hozzászólás?