A galaci kurvák olcsóbban szopnak

kurvaVálságkedvezményt hirdetnek a galaci örömlányok! A válság a prostitúciót is sújtotta Romániában, az utcalányok például Galacon akár 25 százalékos kedvezményes tarifáért is hajlandók dolgozni, és ezt hirdetik is, írja a Click napilap.
A galaci körgyűrűn futtatott lányok a bulvárlapnak elmondták, az árleszállítás kedvező hatással van az üzletre. „A válság előtt naponta akár 20 férfi is volt, de amióta ez a szegénység van, a kliensek azt mondják, hogy nagyon drága”– közölte a 25 éves Gica, akinek főleg a teherautó-sofőrök adnak munkát.
Az üzlet hanyatlása miatt kénytelenek voltak árakat csökkenteni – számol be a manna.ro. „Ezelőtt az orális szex 40 lejbe került, most 30 lejt kérek. Egy normál menetért 65 lej helyett 50 lejt kérek. És megy. Jó napokon olyan 15 kliensem is akad” – tette hozzá Gica.
További cikkek a témában: Kamionos gyilkolja a prostikat – Kurváztunk – Johan Cruyff a VB meccs előtt kurvákkal üzekedett – Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Ártatlanságát árulja egy magyar szűz pina

Vélemény, hozzászólás?