A pornófilm gyártás világában trükkök és titkok

A pornófilmek világában fontosak azok a trükkök, amelyek abban segítik a szereplőket, hogy egy-egy jelenethez formába lendüljenek. Itt olvashatod, hogy mi a feladatuk a felszopóknak, mi célt szolgál a péniszbe épített szilikon, és miért van szükség a forgatásokon tengeri szivacsra.
Akarsz pornófilm szereplő lenni? Olvasd el ezt a cikket, és ezt, és a megadott elérhetőségen jelentkezz:

G. Attila gyártásvezető több mint tíz éven át dolgozott neves hazai és külföldi felnőttfilmeket gyártó producerekkel. Mesélt már nekünk Krasznai Tünde múltjáról, a szereplőválogatásokról és a helyszínkeresés részleteiről, ezúttal pedig arról beszélt hogy, milyen trükköket alkalmaznak, amikor szexuális izgalomba akarnak hozni egy szereplőt. Mi a megoldás a menstruáció leplezésére és a nem kívánt terhesség megakadályozására.

  • A színészekre általában ügyelnek. Ha bárki meg akarja állítani a jelenetet, megteheti.
    A kötözős jelenetek macerásak. Kötöztem már és lőttem is BDSM pornót. A kötözés nagyon sok erőfeszítést igényel. Imádom csinálni, de a francba is, egy örökkévalóság kikötözni valakit. És Isten irgalmazzon, ha egy ficánkoló modellt kapsz.

– A profi fiúknak, akikkel a legtöbb producer dolgozott, általában nem volt szükségük segédeszközökre vagy felszopókra. Legalábbis úgy intézték, hogy senki nem tudott azokról a trükkökről, amiket ők alkalmaztak. Általában a pornósoknak is potencia szerekkel áll órákig. Akinek mégis gondja akadt vagy kezdő volt, azok használtak potencianövelőket – kezdi Attila, aki bizony látott egy-két cifra dolgot is a munkája során.

– A felszopólányok kizárólag melegfilmeknél segítettek a heteroszexuális fiúknak, akik ilyenkor félrevonultak és a készséges lányok forgatásra kész állapotba hozták a szereplőt. A heterofilmekben nem voltak ilyen segédeszközök. Amelyik fiú nem működött, azt elküldték, mert ott teljesíteni kellett. Esetleg segíthetett neki a lány, akivel szerepelt. Ilyenkor a lány döntésén múlt a helyzet, ha úgy érezte, elvonulhatott a fiúval a fürdőszobába és akcióba lendíthette. Vannak még a tárgyi segédeszközök. A szilikon, amit a péniszbe építenek és alul van egy kis pumpa, amivel fel lehet pumpálni. Állítólag egy-két fiú ezzel dolgozott, de sosem kérdeztem meg tőlük, így van-e, észrevenni pedig nem lehetett. Esetleg a lány, ha megfogta, ő kitapogathatta. Egy szilikonműtét 5000 dollár körül van, ezért nem sokan tudták megengedni maguknak, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel – magyarázta Attila, akinek bizony a lányok gondjai is okoztak fejtörést.

  • A pasik nem járkálnak csak úgy órákig elképesztő merevedéssel. Általában nagyon nehéz előidézni és fenntartani a merevedést. A pornókészítés eléggé nem szexi dolog.
    Végtelenségig tart egy pornó leforgatása. Több mint negyven pornóban szerepeltem már; általában az elkészített film olyan fél órás vagy kevesebb. De maga a filmezés kábé öt és tizenkét óra között van.

– A lányoknál az análos felvételeknél voltak problémák, mivel ez kellemetlenségekkel járt. Általában Lidocaint használtak, hogy ne érezzék a popsijukban a fájdalmat. A profi fiúk erre hamar rájöttek és balhéztak a lánnyal, mert nem tudtak dolgozni, hiszen a Lidocain rájuk is hatott és érzéketlenné váltak. Ilyenkor mondták a lánynak, ha nem bírja, akkor ne vállalja el. Ezért az análos forgatásoknál a hölgy szereplők inkább előre tágították magukat. A nagy méretű péniszt úgy hívtuk, hogy gumifarok, mert puhább volt és jobban lehetett vele dolgozniuk a lányoknak. Amikor a lányok menstruáltak, akkor tengeri szivacsot raktak fel, mert az remekül felfogta a nem kívánt váladékot és tudtak dolgozni
– mesélte a volt gyártásvezető.

  • Az elélvezés gyakran kamu. Ha egy pasi nem tud kipréselni egy kis spermát, millió módon lehet helyettesíteni – és sokkal gyakrabban ezt is teszik mint hinnéd. Egyik rendező sem akar arra várni, hogy egy férfi, aki három óráig kőmerev volt, megpróbáljon kiverni némi gecit. Inkább trükkökhöz folyamodnak: például feltolnak egy tejes színű folyadékkal teli csövet a férfi farkába és ezt ‘veri ki’ a jelenet végén.
    Az állóképeken a sperma igazából a legtöbb esetben cukormáz.
    A biztonság kulcsfontosságú. Szigorú teszteken kell átmennünk, pass a neve. Minden két hétben vizsgálatra kell járnunk és az összes piacon lévő szexuális betegségre letesztelnek.

– A nem kívánt terhességre is figyelniük kellett a szereplőknek, amikor nem óvszerrel dogoztak. Volt olyan hüvelykúp, amitől a fiú nyugodtan elmehetett a lányba, mert megakadályozta a fogantatást. A lányok egyébként külön pénzt kaptak, ha megengedték, hogy beléjük élvezzenek a fiúk. Ha pedig nem volt elég magömlése a szereplőnek, akkor egy kis injekcióval befecskendezték a hímvesszőjébe a sűrített tejet, ami remekül imitálta az ondót. Ilyenkor gyorsnak kellett lenni az operatőröknek, mert azonnal jött vissza a bejutatott anyag – magyarázta Attila, aki mindig minden eshetőségre fel volt készülve.

  • Mindenki éhes. Emlékszem, hogy aggódtam rajta, hogy vagy elhányom magam egy orális jelenetnél vagy puffadtnak tűnök a kamerában. Egyszer a rendező rám szólt, hogy ne bámuljak annyira egy szendvicses tálat, ami a csapatnak volt kikészítve. Ekkor jöttem rá, hogy előnyben részesítek egy jó kis sonkás-sajtos szenyát a pénzzel és a fasszal szemben.
    Nem kronológiai sorrendben veszik fel a jeleneteket. Általában sok idő van aközött, hogy a férfi kiveszi a pélót és a konkrét elélvezés közt. Általában ott áll a fickó és percekig dühösen veri magát, amíg mindenki ott áll és nézi, várva, hogy elmenjen végre. Kurva kínos.

– A forgatásokra vittem férfi potencianövelő szereket, Viagrát, Kamagrát, tengeri szivacsot. A Kamagra egy növényi zselé, amit Thaiföldön lehet beszerezni. A fiú megeszi, 3 liter vizet kell rá inni és több órán át tud dolgozni tud. Ez kizárólag gyógynövényből készül. Van egy szívgyógyszer is, amit közvetlenül a péniszbe fecskendeznek be a cél érdekében – emlékezett Attila.

  • A pasiknak keménynek kell maradniuk a jelenetek közt, úgyhogy sokan csak ott álldogálnak és matyiznak, hogy állva maradjanak a szünetekben is.”
    „Legtöbbször a végétől kezdve veszik fel a filmet az elejéig. Először az elélvezést, majd a szexet. Így a pasik sokkal tovább bírják az aktust.
    Az análszexnél gyakran sok a bemelegítés. Tényleg. Nagyon sokan egy nappal előtte már nem esznek, hogy azt az icipici ürüléket is elkerüljék, ami esetleg a résben lehet. Plusz a legtöbb síkosítást és tágítást általában a nők csinálják maguknak, sokféle okból kifolyólag…
    A ‘felszedünk egy random csajt az utcáról’ típusú pornó mind megrendezett. Ugyanis az összes szereplőnek rengeteg papírt és szerződést kell aláírniuk a pornó előtt, úgyhogy az utcáról felszedés már mind meg van előre tervezve.

Források: Life.hu, Player.hu, Lavju.net