A sperma íze

sperma_utjaNéhány nő undorodik az orális szextől, néhányan viszont egészen megőrülnek érte. Azok közül akik szeretik, egy részük az ondót gyorsan lenyelik, mások kiköpik. A sperma bizonyos körülmények között lehet undorító, vagy akár egész ízletes is. A hamburgi szexuálterapeuta Angelina Borgaes egy felmérés keretében felkért 50 nőt, hogy ítéljék meg, milyen a partnerük spermája annak függvényében, hogy milyen élelmiszert fogyasztott. A tanulmány részvevői 20 és 40 év közöttiek voltak, minimum egy éve már kapcsolatban élnek és legalább alkalom adtán orálisan érintkeznek. Nem lehetnek betegek (pl.: cukor betegek), nem szedhetnek tartósan gyógyszert, nem drogozhatnak (pl. marihuána). Ezek a tényezők kihatnak a sperma ízére. A sperma teszt eredménye a következő, a legyakoribb megnevezett íz összetevők:
Semmi különleges élelmiszer -> semleges, sós, tejszerű. Sok fokhagyma -> savanykás, rothadó, dohos. Aszpirin 5 tabletta -> csípős, keserű. Ananászlé 1,5 liter -> édes, kellemes. Sör 1-1,5 liter -> állott, íztelen, poshadt.
ngelina Borgaes szerint tehát, ha nem szeretnénk, hogy spermánk kellemetlen ízű legyen le kell mondanunk az alkoholról, az Aszpirinről, a fokhagymáról és ehelyett ananász levet kell inni vagy kerülni az orális szexet.
Semenex néven létezik egy gyógyszer az USA-ban, amitől ízletesebb lesz a sperma. Ehhez 2,50$/tabletta áron lehet hozzájutni. Nagy koncentrációban tartalmaz gyümölcs kivonatot, ami egy pohár vízben feloldódik. Ezt egyszerűen és olcsón be lehet szerezni. Olyan gyümölcs és zöldség, mint az ananász, a zeller és az eper a spermát nagyon intenzíven megédesíti. A sör hatására a sperma állott és íztelen lesz, a sok fokhagyma rothadóvá és dohossá teszi. A hús és a só éppúgy, mint a gyógyszerek, keserű ízt eredményeznek.