Átlátszó erotika az új divat

atlatszo_bluz_divatA férfiszemeknek kedvezve készítette legújabb kollekcióját Makány Márta (40). Bár hazánk neves divattervezője a hölgyek számára tervezte ruháit, az erősebbik nem képviselői ezúttal is elégedettek lehettek a munkájával. A divatbemutatón a modellek domború bájait szinte semmi sem takarta, sőt a csipke-, a muszlin- és a tüllanyagok még jobban kiemelték a formás kebleket. Az esküvői és estélyi ruháiról híres tervező ezúttal a mennyasszonyokat sem öltöztette túl. Az este legszexibb aráján csupán egy tüllszoknya volt, mellét és felsőtestét Swarovsky-kristály ékszerek, valamint egy hosszú fátyol „fedte”.
– Az új kollekcióhoz teljesen új anyagokat, felületeket, hatásokat használtunk fel. A roncsolt textilek, az egymással összekevert, kreatívan összeválogatott anyagok és formák a rock és a punk világát idézik. Az új és formabontó megoldások pedig lendületet és energiát adnak a ruháknak – magyarázta Makány Márta, aki hozzátette: ha utcán szeretnék viselni a hölgyek az átlátszó blúzokat, a merészebbek egy szép melltartóval, a szolidabbak pedig egy toppal fedhetik el bájaikat.
[Bulvár] Félmeztelen modellek Orosz Réka bemutatóján – Ékszertrend a szexi modellel – Címlapra születtünk modell casting – Dj Metzker Viki egy divatcég arca lett

Vélemény, hozzászólás?