Átműtötte a feleségét a sebész

Ideális hölgyet műtött magának a sebész. Tetőtől talpig átműtötte feleségét 5,5 millió forintért egy plasztikai sebész.Ha nem tetszik a feleséged, faragd az ízlésedre! Ezt még mindig csak egy plasztikai sebész engedheti meg magának, egy német szakember meg is tette. Reza Vossough (48) nyolc komoly műtéttel, mintegy 5,5 millió forintba kerülő beavatkozással varázsolt enyhén szólva is slampos feleségéből szexbombát, majd miután minden operáció sikerült, halálosan beleszeretett.

Az orvos nemcsak a felesége melleit nagyobbította meg, combján, hasán végzett zsírleszívást, de felvarrta alsó és felső szemhéját is, arcát pedig botoxinjekciókkal „vasalta ki”. A mellműtétek után Canynek (33) hamar „F” méretűre kellett cserélnie szerény méretű „A” kosaras melltartóját. Öt év alatt másfél kiló szilikont ültetett beléjük, még felesége hátsóját is megnagyobbította. Az eredményt látva azonban nemhogy megnyugodott volna, mint a mindenható, aki hat nap után elégedetten szemlélte munkája gyümölcsét. Ő öt évig dolgozott „főművén”, az asszony pedig nyilván tűrte, ha tetszeni akart urának.
– Miután megismerkedtünk, mint embert nagyon megszerettem, de mint nőért nem igazán voltam oda érte – mesélte a Bild nevű lapnak a sebész, aki egy berlini klinikán fogadja pácienseit. – Erős volt a csípője, combja, ám azt is láttam, hogy alatta jó az „alapanyag”. Azonnal sebészként kezdtem nézni, és már alig vártam, hogy lássam, hogyan alakul át a kezem alatt.