Az INTIMCENTER a szexshopok alfája, vigyázz mert a nevet más oldalak is használják

Látogasson el személyesen is az Intim Center szexboltba a kézzelfogható, tapintható választékért, hogy ne egy fotó vagy termékleírás alapján kelljen döntenie. Az Intimcenter több évtizedes tapasztalata a referencia, a szexüzlet és online webáruház megbízható.

Így ír egy vásárlónk: “Az elfojtott vágyaim a szexboltban erotikus segédeszközöket nézegetve törtek elő. Ott döntöttem el, hogy ezentúl szabadjára engedem a szexualitásom”.

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, más szexshopok is használják. Ezzel kapcsolatos pár vásárlói visszajelzés:

– Tisztelt Intim Center! Elnézést, hogy Önöknél reklamáltam a rendelésem miatt! Az történt, hogy beírtam a Google keresőbe hogy “intimcenter” kiadta a szexshopot. Én nem is néztem, hogy pontosan melyik weboldalon is vagyok, leadtam a rendelést. Abban a tudatban voltam, hogy mint mindig, Önöknél rendelek. Feltűnt, hogy más kinézető az oldal, de azt gondoltam, hogy megújul.
– Helló Intimcenter! Most melyik a rendes weboldalatok, mert hatot is kiad a Google kereső? Régóta Önöknél vásárolok, de ez most micsoda, azzal kell foglalkozni, hogy melyik webcím az Önöké?

Az Intim Center ismert szexshop, a neve már márkanév az erotikában, ezért még más szexshopok is használják a Google Ads hirdetéseikben!
Igen, az Intim Center már 30 éve a piacon van és a neve a szex és erotikus segédeszközök etalonja, a szexshopok alfája. Ezt felhasználva, a hátukra lépve kerülnek konkurens-, feltörekvő vagy nagyobb szexshopok hirdetési előnybe. Mi tisztességtelennek tarjuk, de változik a világ.

Jelenleg ezek az oldalak, akiket ne keressetek, ha az INTIM CENTER szexshopba akartok jönni, vagy online rendelni:
– Szexjáték net www.szexjatek.net – Green Paradise Kft. 1171 Budapest, Csapat köz 4/A.
– Intim szívek www.intimszivek.hu – Green Paradise Kft. 1171 Budapest, Csapat köz 4/A.
– Erozóne www.erozone.hu – Lumenade Solutions Kft. 1108 Budapest, Tavas utca 1.
– Vágyaim www.vagyaim.hu – Üzemeltető cég a weboldalon nem található.

– Sziasztok a rádió reklámban hallottam, hogy pároknak vannak karácsonyi ajándékok ha együtt megyünk! De mos mi van? Több Intimcenter van, vagy hová a fenébe menjek?
– Bocs lehet hogy hülyeség: nem vágjátok hogy más a hátatokon lovagolva próbál előnyhöz jutni? A nevetekkel kalózkodva. A vásárlókat is félrevezetik, már bocs, de *** aki ezt csinálja.

Eredeti cím: Az intimcenter kulcsszót az erotikában más szexshopok is használják a Google Ads hirdetéseikben. Források: Emailek, Facebook bejegyzések, Google Ads, Intimcenter.
Egyéb: a *** az több szóból álló moderált szöveg.

Cimkék: erozóne, erozone.hu, intim center, intim szívekintimcenterintimszívekintimszivek.hu, szexjátékszexjatek.netszexjátéknetvágyaimvagyaim.huwww.erozone.huwww.intimszivek.huwww.szexjatek.net.