Berlusconi a kiskurú Rubyt 13 alkalommal dugta meg

Az olasz ügyészek elkészítették a vádiratot a 74 éves kormányfő ellen. Az ügyészek szerint a vacsorával kezdődő “bunga, bunga” bulik végén Berlusconi kiválasztotta azt a lányt, néha többet is, akivel aztán elvonult szexelni.
A Ruby “művésznéven” dolgozó marokkói származású lány, Karima El Mahroug csak 17 éves volt, amikor mindez történt. Olaszországban legális a prostitúció, de csak nagykorúak esetében. Berlusconinak április 6-án bíróság elé kell állnia.
Az ügyészség a kormányfő három barátja ellen is vádat emel, mert ők szállították a prostituáltakat.
A vádirat szerint Ruby tavaly február 14. és május 2. között 13 alkalommal pénzért vagy más ellenszolgáltatásért folytatott szexuális tevékenységet Silvio Berlusconival a Milánó közelében található rezidenciáján.
Az ügyészség szerint a kormányfő villájában tartott bulikon az események három felvonásban zajlottak. Először jött a vacsora, majd a lányok, néha maszkban, sztriptízt mutattak be és “bunga, bunga” néven erotikus táncot lejtettek. Végül a kormányfő elvonult egy kis szexre a kiszemelt lánnyal vagy lányokkal.
Korábbi bejegyzések a témában: Berlusconi magát védené áprilisi perében – Ruby, Belusconi kurvája Bécsben van – Ronaldo is fizetett Berlusconi kurvájának Rubynak – Ruby: Minden lány meztelen volt Berlusconi buliján – Kadhafi inspirálta Berlusconit az unga-bunga partikra – Nők százezrei tüntettek Berlusconi ellen – Bugyit letolva tüntettek Berlusconi ellen videó – Kilakoltatják Berlusconi kurváit – Berlusconi ellen tüntetés, és kurvája Ruby – Az olasz parlament támogatta Berlusconit a kurvázásban – Undorítónak nevezte a szexbotrányait taglaló műsort Berlusconi – Folytatódik Berlusconi prostibotránya – Putyin is részt vett szexorgiákon – Berlusconi és Putyin együtt kurváztak – A 17 éves kurva ötmillió eurót kért az olasz kormányfőtől – Berlusconi kiskorú prostituáltakkal szexelt – Cicciolina: Ott voltam Berlusconi orgiáján – 17 éves lánnyal kavart a veterán politikus – Pénzért szexeltem Berlusconival állítja egy tini tinikurva – Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai

Vélemény, hozzászólás?