Biszexuális apjával kapta rajta férjét Vanessa Redgrave

A Redgrave-Richardson család történetének újabb tragikus részlete került napvilágra: Vanessa saját apjával kapta rajta az első férjét.
Tony Richardson és Vanessa Redgrave szerelme szenvedélyesen indult, imádták egymást, ám Vanessa már akkor, fiatal lányként komoly lelki sérüléseket szendvett. Apja, Sir Michael Redgrave ugyanis biszexuális volt és bár a férfi haláláig senki nem beszélt erről nyilvánosan, a családja pontosan tudta. Michael még a szeretőjét, Bob Mitchelt is beköltöztette a családi házba, nem törődve azzal, hogy felesége és gyermekei hogyan viselik ezt. Vanessa azt hitte: Tony mellett végre boldogság vár rá, ám ez sem tartott sokáig. 1962-es esküvőjük után nem sokkal ugyanis Tony bevallotta: ő is biszexuális.
– Vanessa számára ez maga volt a valóra vált rémálom, de nem hagyta el Tonyt, hiszen akkor már terhes volt – mesélte egy családi barát a Daily Mailnek. A párnak két gyermeke született, Natasha és Joely, ám Natasha épp csak hat éves volt, mikor a szülők elváltak. Tony később nyíltan felvállalta homoszexualitását, s kiderült: AIDS-es. Ez okozta a halálát is. Vanessa azonban máig őrzött egy szörnyű titkot, mégpedig válásuk valódi okát: egy nap, mikor hazaért a szülői házba, ahová Tony-val és a gyerekekkel együtt hivatalos volt vacsorára, felment az emeletre, apja, Michael szobájába, ahol ott találta férjét és apját az ágyban, félreérthetetlen helyzetben.
– Amit akkor éreztem, azt nem lehet leírni. Az egész életem, a világom, minden összeomlott, nem tudtam, mi tévő legyek, azt hittem, elment a józan eszem – mesélte Redgrave egy interjúban, aki évekkel később jött csak rendbe a trauma után és tudott új párkapcsolatot kezdeni, Franco Neróval.
Natasha és Joely sokáig nem tudott a történtekről, de apjuk 1991-es halála után, Vanessa elmondta nekik. Akkor még senki nem sejtette, hogy a családot ért balszerencse sorozat újra lesújt és Natasha belehal egy síbalesetben elszenvedett fejsérülésbe. A színésznő imádott férjét, Liam Neesont és két fiukat hagyta itt. Anyjáról nem is beszélve, akit talán nem is érhetett volna ennél több csapás életében. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?