Bognár Franciska modell szexoldalon

A magyar modell Bognár Franciska képeit az Indafotón itt nézheted meg, egy másik oldalon pedig itt. Ő az a magyar modell, Franciska Bognár Fanni, aki felháborodott azon, hogy szexoldalakon jelent meg többszáz magyar női modellnek a fényképe.
A riportban nyilatkozik Bognár Franciska Stefanie modell (Miss Tini Hungary döntős), Völgyi Attila fotóriporter, és a modell oldal tulajdonosa. Pornó weboldalakon jelent meg többszáz magyar női modellnek a fényképe. Bognár Fanciska fürdőruhás és szexi fehérneműs képek itt láthatók.
A képek eredetileg egy közösségi divatoldalon voltak fent, innen vették át azokat a szexoldal üzemeltetői, a nők tudta nélkül. A Modellonline divatoldal tulajdonosa és a modellek is felháborítónak tartják az ügyet, perelni akarják a szexoldalt. A szervező azt mondja, hogy rosszakarói tették fel pikáns képeit a szexoldalra, holott erről szó sincs.
A profilképeket eredetileg egy közösségi divatoldalon vannak fent, innen linkelték be azokat a nők tudta nélkül a Models nevű user.
A divatoldal tulajdonosa és a modellek is felháborítónak tartják az ügyet, perelni akarják a szexoldalt, erről itt olvashatsz.