Dildó szex Lőrinczi Anett és Iscusitu Maria leszbi lányokkal

A híres magyar pornó producer megálmodott egy leszbikus pornójelenetet két lánnyal és két dildóval. A lányokat kiválasztotta, és szexshop üzletben a kétvégű dildó választékból vett két különböző fajtájút. Iscusitu Cristina román lány, magyarországra utazott, hogy Budapesten pornózzon.
A Szexplázában leforgatták a jelenetet: Lőrinczi Anett, pornós nevén Amanda Cooper és Iscusitu Cristina Maria, vagyis Regina Ice szereplésévlel leszbi szex dildókkal címmel. A pornót vállaló lányok casting galériája itt nézhető meg.

Lorinczi-Anett-es-Iscusitu-Cristina-leszbi-szex-dildokkal

Használtok segédeszközt? Igénylitek a fallikus eszközöket? Van szereposztás? Milyen volt az utolsó leszbi kalandotok? Milyen ízű a punci, és egyéb kérdésekre a választ és leírást a szexjelenetről a teljes bejegyzésben itt olvashatod el.

A szexet vállaló lányok mondták, hogy legközelebb vibrátorral is kipróbálnák, hagy mutassák be milyen a vibrátor szex! Úgy hogy mindketten a saját vibrátorukat hozzák! Ha Lőrinczi Anett és Iscusitu Cristina bemutatójában tetszik valamelyik dupla dildó műpénisz – köznyelven műfasz -, akkor az online szexshopban regisztráció nélkül a kétvégű műkukik közül megrendelheted, vagy személyesen megvásárolhatod Az Astoriánál található Intimcenter budapesti szexshop boltban. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A teljes leszbikus pornós anyagot, SMS-ben fizethető díj ellenében tagok nézhetik meg itt.