Domina szerkóban intézi a férfiakat Szabó Szilvia

Sok férfi szereti a szexben a dominákat. Egy felmérés szerint a pasik nagy része imádja, ha egy nő domináns szerepet játszik szex közben. Lehetsz halk szavú, finom, visszafogott típus, az ágyban minden megengedett. Egy este például várhatnád őt egy kis meglepetéssel. Fáradtan, a munkából hazatérve nincs is annál jobb, majd meglátod.
Előzőleg készíts egy kis szerelmi budoárt, ölts magadra valami vadító, szexi fehérneműt, de mindenképpen vegyél rá valami szokványos ruhadarabot, hogy még csak véletlenül se sejtsen meg semmit, legyél úrnő, ő meg szolga.

A Szexpláza online internetes szexshop választékából öltözött be Szabó Szilvia Ibolya a pornófilm forgatásra. A Szexpláza webshopból domina stílusban, ennek megfelelő domina öltözetbenSM termékek közül korbáccsal és szexi ruciban, harisnyában szerepelt és Székely Zsolt adult színészt rendezte le. Ha gondolod rendelj te is, ha azonnal szeretnél vásárolni, akkor az Intim szexshop budapesti üzletben teheted meg.

szabo-szilvia-ibolya-domina-szerepben

Ha megvan az öltözet, állítsd a tükör elé, simulj hozzá, kösd be a szemét, akár a bilincset is bevetheted, attól sokkal izgatóbb lesz ténykedésed. Érezze, hogy kibújsz a ruhádból, és csak a domina ruházat, erotikus fehérnemű marad rajtad. Simogasd, becézgesd, súgj a fülébe durva szavakat, például, hogy azt akarom, hogy teljesítsd minden kívánságomat!. Ha kellőképpen beindult és beindultál, lökd az ágyra, és parancsold meg neki, hogy mit szeretnél. Meglátod, mindkettőtöknek feledhetetlen élményben lesz része.

Erről a domina játékos szex szerepről még a Napiszar is írt, igaz a maga sajátos iróniájával. Szabó Szilvi és Székely zsolt pornó bemutató képek itt. A szexi Szabó Szilvia szóló képek itt nézhetők meg.

A domina témában itt olvashatsz tovább, a teljes Szabó Szilvia pornós anyagot, képeket és videót, díj ellenében tagok nézhetik meg itt.