Dominák rabszolgái többnyire diplomások

Elég csak egy társkereső oldalra regisztrálni, és mazochista férfiak tucatja ajánlkozik fel a nők szolgálatára. A sub-jelöltek többsége diplomás, vezető beosztású pasi, akiknek már van is tapasztalata a BDSM szexben, és akik olyan kétségbeesetten keresik úrnőjüket, hogy bármit képesek bevállalni: a toalettszolgáltatást, a nemi erőszak szimulálását, az ejakuláció visszafojtását, időpontra való élvezést, és azt is, hogy heteroszexuálisként a domina parancsára férfival közösüljenek.

domina_megdugja_a_pasit

A Lady Jennyről készült cikk után felmerült bennünk a kérdés, vajon kik lehetnek azok a férfiak, akik önként és dalolva vetik alá magukat a kínnak, hogyan néznek ki, hogyan alakult ki bennük a mazochizmus, szabnak-e valamilyen határt, és egyáltalán, hogyan boldogulnak a „valós” életben. Mazochista férfit találni meglepően könnyű. Persze egyikőjük sem rohangál „Üss” felirattal a homlokukon az utcákon, de elég csak egy szimpla társkereső (még csak nem is szexpartnert kereső) oldalra regisztrálni, és máris tucatszámra érkeznek a levelek az úrnőt kereső sub-jelöltektől, függetlenül attól, hogy nőként milyen névvel és fotóval regisztrálunk… A teljes domina cikket itt olvashatod el.
Domina cikkek – Budapesti domina Lady Jenny – Bondage kikötözlek és megalázlak – Férfi nemiszerv és  fityma kínzás – Szex, pornó és forradalom– Wass Albert kard és kasza fenekelés – Boszorkánypöröly cikk – Extém szex képek videók – BDSM Dominák megalázzák szolgáikat– Extreme BDSM torture szadó mazó szex – Men in Pain amikor a férfit erőszakolják meg.

Vélemény, hozzászólás?