Dundikával szex 100 ezerért?

Visszaéltek Dundika, Hornyák Hajnalka képeivel! A fiatal édesanya, aki az elmúlt néhány hétben a Szombat esti lázban bebizonyította, a táncparketten is megállja a helyét, egy escort­oldalon látta magát viszont, ahol az ő fotóival, Angel néven, valaki a testét árulja.

Az oldal szerint a lány 400 dollárért (kb. 100 ezer forint) szinte bármit vállal, de aki szeretné – 2500 dollár fejében -, akár egész hétvégére is megkaphatja. Mindezért cserébe pedig, ha igény van rá, Angel csúnyán beszél, csókolózik, intim masszázst ad szex előtt, és a hirdetés szerint tulajdonképpen bármit vállal, ami csak egy férfi fantáziájában előfordulhat.

Dundika_nyitott_labas_meztelenkedese

– Nem először történik velem ilyesmi – kezdte a Blikknek Majka nője, Majoros Hajnalka Dundika. – Láttam már korábban ezt az oldalt, sőt maga Peti küldte át nekem. A képeket bárhonnan megszerezhette, hiszen az egyik a Playboyban, a másik pedig a CKM-ben jelent meg még évekkel ezelőtt.

A harmadik fotó pedig a saját naptáramból van. Az adatok amúgy hibásak, hiszen sem a korom, sem a magasságom, sem a súlyom, de még csak a méreteim sem azok, amik ott olvashatók – mondta a Blikknek Dundika, aki ugyan mosolyogva olvasta az oldalon felkínált szolgáltatásokat, de bosszantotta is a dolog. Ezen a fotón Dundika meztelen a pinája is látszik. A teljes cikk itt.