Én és a fétisem – szextörténet bugyiba élvezésről

Gyakran fantáziálok róla, ilyenkor elképzelem, hogy látom ahogy maszturbál. Miután senki sem volt körülöttem gondoltam benézek a szekrényébe, ahol megtaláltam az egyik szexi kis bugyiját. A farkam rögtön megkeményedett, úgy hogy gyorsan beraktam a bugyit a nadrágomba és elhagytam a szobát.
Ezután megkerestem Gabesz anyjának szobáját. Gábor anyja körülbelül 45 éves, de olyan teste volt, mint egy húsz évesnek. Gyakran őt is látom maszturbálni a fantáziámban.
Egyszer, mikor korán reggel meglátogattam a haverom, az anyja még hálóinget viselt, és mikor leült, láttam a punciját, mert nem volt rajta bugyi. Már eléggé be voltam indulva, úgy hogy mindenképpen meg kellett keresnem a bugyis szekrényét. Kinyitottam pár szekrényt, és végülis megtaláltam amit kerestem. A szekrény tele volt izgatóbbnál izgatóbb bugyikkal, és harisnyákkal. Még jobban felizgultam. Gyorsan elraktam egy fekete harisnyát. Tovább keresgéltem a szekrényében és megtaláltam a melltartóit…  További történetek itt, a teljes történetet itt olvashatod el.

Vélemény, hozzászólás?