Férfi kényeztetők, dögös csajok és szexkellékek

A tuti és legjobb férfi kényeztetők a szexi nők, ezekből láthatsz egy válogatást. Persze klassz szex segédeszközök is vannak, amik önkielégítéshez és szex közben is jók!

Férfi kényeztetők
Erotikus eszközök férfiaknak. Válogatott, kiváló minőségű termékek, melyek a férfiak minden titkolt, vagy kevésbé titkolt erotikus vágyait maximálisan kielégítik. Izgalmas eszközeink közül és fedezzen fel új gyönyörforrásokat! Szex és önkielégítés közben is használhatók a férfiaknak készült szex játékszerek:
– Maszturbátorok, puncik, szájak, automaták itt maszturbátorok
– Péniszpumpák, vákuumpumpák itt péniszpumpák
– Szexbabák és guminők itt szexbabák
– Posztata izgatók, prosztata vibrátorok itt prosztata izgatók
– Péniszgyűrűk, farokgyűrűk itt péniszgyűrűk

Önkielégítéshez
Prémium minőségi művagináink különleges belső kialakításuknak köszönhetően nem ritkán még felül is múlják a valódi együttlétek örömét. A praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen kézbe vehetők, így használatuk nem csak egyszerű, hanem rendkívül kényelmes is. A kézzel végzett maszturbálás idejének leáldozott! Hogy miért? Erre rájön majd, amint kipróbálta minőségi maszturbátorainkat!

Előjátékhoz
A péniszpumpa vákuumos szívása rendkívül izgató hatású, így kitűnő előjátékhoz, ráadásul használatáért a szeretkezés során a partner is rendkívül hálás lesz. Kedvelt játékszerek továbbá a tenga maszturbátorok is, melyekből megannyi típust találhat készletünkben.

Keresés az Intim center weboldalán:

 

A csinos lányok a legjobb szexhopokban vásárolják meg a szex segédeszközeiket. Manapság már minden nőnek van vibrátora.

Van aki a szőkéket szereti, vagy éppen egy kis egzotikumra vágyik. Guminő szexbaba választékunk minden igényt kielégít.
Péniszmandzsettáink és péniszköpenyeink a szexuális aktus okozta élvezeteket egy sokkal magasabb szintre emelik, akár a férfinek akár a páros női tagjának. A pénisz különböző stimulálása változatosabbá teszi az intim együttléteket, a szeretkezés okozta gyönyöröket.

A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Nem csak magányos férfiaknak ajánljuk ezeket a kényeztetőket. Anyagukban, felépítésükben és tudásukban igen sokszínű a választék. Különleges élmények egyedül vagy párban a férfi izgató, maszturbátor, kényeztető, vagina, művagina, műpina, cyber szexuális segédeszközök. Érdemes szétnézni az üzletünkben is. 

Szex közben
A péniszköpeny és a péniszgyűrű alap daraboknak számítanak a minőségi, változatos szexben. Emellett a bevállalós partnerek különösen kedvelik a szexbabák gumibabák, maszturbátorok, rezgés nélküli és vibrátoros eszközök bevonását az együttlétekbe.