Fogarasy Mariann hapsija az erőszakoló fotós

Fogarasy Mariann hapsija az erőszakoló fotós. A riportban Szeghalmi Anita is megszólal. Szombat hajnalban, Fonyódligeten, az ELTE gólyatáborában egy ott dolgozó fotós, aki az egyetem hallgatója is, megerőszakolt egy elsőéves lányt.

fogarasy-mariann-segge

A modell felháborodva és könnyeivel küszködve vette védelmébe fotós barátját, aki állítólag már be is ismerte tettét. Szombat hajnalban, Fonyódligeten, az ELTE gólyatáborában egy ott dolgozó fotós, aki az egyetem hallgatója is, megerőszakolt egy elsőéves lányt.
A 38 éves gyanúsított korábban már volt büntetve erőszakos közösülésért. Jó néhány éve fotózik az ELTE rendezvényein, és harmadéves az egyetem informatikus könyvtáros szakán.
Fogarasy Mariannt egykor David Beckhammel boronálták össze, bár sosem derült ki, igazából mi is volt köztük. Felháborodva állt ki a fotós mellett. Mariann azt mondta, a történtekért nem lehet csak egy embert hibáztatni. Szeghalmi Anita fotós és sminkes többször is dolgozott a gyanúsítottal. De sosem feltételezte volna, hogy a férfi szexuálisan bántalmazná a lányokat.
A Bors információi szerint a fotós egy éve felkerült egy szakmai feketelistára erőszakossága miatt. Az eset után hamar kézre került, néhány órán belül elkapták, és előzetesbe helyezték. A Hallgatói Önkormányzat tagjait pedig felfüggesztették.