Gazdag urakat szopott pénzért Kelemen Anna

A szépségkirálynő versenyek guruja Répás Lajos állítólag hatszor közvetítette ki Kelemen Annát gazdag urakhoz, de azt nem tudja, hogy aztán mi történt.  Kiderült, hogy Kelemen Anna – aki állítása szerint nem prosti, csak szereti a szexet – mások mellett az elmúlt évek legnagyobb hazai szexbotrányának főszereplőjén, Répás Lajoson keresztül is közel került gazdag urakhoz.

– 15 év alatt több ezer lány volt regisztrálva modellként vagy szépségversenyre az ügynökségbe. Ezek közül csupán kétszáz kérte a segítségemet abban, hogy hoszteszmunkát kapjon. Az úgynevezett „bevállalós” lányok között valóban voltak a modellszakmából ismertté vált celebek. A prostituáltakkal ellentétben ezek a lányok nem hirdették magukat sohasem nyilvánosan, nem jártak kocsisorra vagy masszázs­szalonba, nem árulták a testüket interneten. Tőlem csak annyit kértek, hogy hozzam össze őket gazdag ismerőseimmel. Hogy azután létesítettek-e szexuális kapcsolatot a megrendelővel, azt maguk döntötték el, ez a magánügyük volt. Kelemen Anna emlékeim szerint öt-hat alkalommal kérte a többi lányhoz hasonlóan a segítségemet, hogy kísérője legyen gazdag férfiaknak, vagy megjelenjen a partijukon, de nem tudom, ott mi történt – mondta a Blikknek Répás Lajos.

A szexguruként elhíresült férfi telefonbeszélgetéseit fél éven keresztül hallgatta le a Nemzeti Nyomozó Iroda. Ezek alapján közel 100 lányt hallgattak ki a rendőrségen, eddig hármat a bíróságon, és tízet idéztek tanúnak a legközelebbi tárgyalásra. Répás Lajos tárgyalása nyilvános, az eddig meghallgatott lányoknak a sajtó jelenlétében kellett válaszolniuk a szexszel végződő randevúikról, ez Kelemen Annának sem okozhat majd gondot, hiszen a lap információi szerint őt is beidézték, és dalolnia kell a bíróságon.

kelemen-anna-felmeztelen