Greznár Renáta újságokban meztelenkedik

Greznár Renáta ahoz képest, hogy elég gagyin néz ki, ujságokban domborít.
– Tavaly februárban már indultam egy versenyen, akkor nem sikerült bekerülnöm a döntőbe. Most másodjára is megpróbálom, hiszen nagyon kellemes élményeket szereztem itt tavaly is. Ha az idén sem sikerül, jövök jövőre is – nevetett Renáta. A vörös démon egyedül érkezett a fotózásra, barátja nem tudta elkísérni, de egyáltalán nem ellenezte a dolgot.

– A párom örült neki, amikor bejelentettem, hogy újra jövök, sőt a szüleim is. Apukám még viccesen gratulált is maguknak, hogy milyen ügyesen összehoztak anyuval – tette hozzá. Mai címlaplányunk nem csak a Blikk fényképezőgépe előtt bizonyított már, több fotózása is volt.
– A tavalyi verseny óta rengeteg kedvező visszajelzést kaptam, sokan sajnálták, hogy nem lettem a hónap szépe. Azóta többször modellkedtem már, szeretnék profimodell-karriert, így a fődíjnak, a CKM-fotózásnak nagyon örülnék. Természetesen az új szabályoknak is kifejezetten tetszettek, hiszen az idén már magasabb a tét! Ha én leszek februárban a legszebb, meglesz a helye a százezer forintnak. Úgy gondolom, a szüleimnek adnám, hiszen náluk lakom, és a gondomat viselik – mondta Greznár Renáta. A fiatal lány reklámügyintézőként végzett, de jelenleg munkát keres, illetve néha hoszteszként dolgozik. Amióta pedig rengeteg a szabadideje, ceruzát ragad, és rajzol.
– A pop-art a stílusom, lehet, hogy később ebből fogok megélni, hiszen több száz ceruzát elkoptattam már. Főleg sztárokat rajzolok, most éppen egy Jennifer Lopez-portrén dolgozom, de van kész Leonardo Di Caprio- és Madonna-képem is. Ebben találtam meg magam, persze csak a fotózás mellett – mondta. Forrás: Blikk.hu