Ha nincs pina akit dughatsz, vegyél művaginát amíg lesz

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű műpunci férfiaknak rendelhető vagy szexüzletünkben megvásárolható. A technológia, a kinézet és anyaga realisztikus.  Vibrációval rendelkező különleges anyagú és tudású maszturbátor, kényeztető férfiaknak. Cyber műpunci kényeztető, cyber művagina elérhető a kínálatban.

Készítette a Paloqueth gyár Holyvo fantázianévvel. 3,6 csillagos értékelés az 5-ből és 102 véleményből az Amazonon. A Paloqueth maszturbátort erős 7 sebességes golyóval szereltük fel, amely rezgéshullámokat küld az ujja mentén, és serkenti a pénisz teljes hosszát, és térd remegést okoz. Ha hang nélküli kisebb puncit szeretnél, akkor itt van egy, amelyik művaginát meg is veheted itt.

A Maszturbátor kupát erős, 10 sebességes golyóval szerelték fel, amely a hüvelyen keresztül rezgéshullámokat bocsát ki, és stimulálja a pénisz teljes hosszát, és térdremegő érzéseket vált ki! A belső hüvely csodálatosan puha és rugalmas TPE-ből készül, a belső bordák hihetetlen érzetet keltenek minden tolóerőn, míg a külső burkolata szilárd ABS műanyagból készül, amelyek mindkettő teljes testbiztonságot és 100% ftalát- ingyenes.

A külső hüvely külső gerincekkel rendelkezik, amelyek szilárd tapadást biztosítanak ahhoz, hogy megtartsák őket, amint az élmény fokozódik. Ez a tökéletes választás azoknak az éjszakáknak (vagy reggeleknek, vagy délutánoknak), amikor semmi nem tesz, csak punci; mindig készen áll, amikor élethosszig tart.

A szexi lány nyögése ellenállhatatlan érzetet teremt egy hihetetlen, egyidejű élvezeti élményért. Természetesen olyasmit, amit meg akar próbálni, majd újra és újra tér vissza.
A 10 sebességű, erőteljes golyó vibrátor a helyén helyezkedik el az ecsetvonalon, és óriási rezgéseket küld a hihetetlen belső textúrák révén. Ez egy felejthetetlen élményt hoz létre, amelyet bármikor meg lehet ismételni, amikor csak akarja. Az ecset lágy és rugalmas TPE-ből és ABS-ből készül, amelyek élethű élményt nyújtanak, amely masszírozza édes foltjának hosszát. Rendkívül egyszerűen használható kényelmes markolat és állítható szívófurat segítségével ujjával szabályozhatja az intenzitást.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a  terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Mindezen elképesztő funkciók mellett ez a maszturbátor audio funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy meghallgassa a lány nyögését, amely megkülönbözteti a többi termékektől, és egy fantasztikus élményt nyújt, amely hatalmas orgazmusokat fog felépíteni és a maszturbációt a következő szintre hozza.
Könnyen és természetesen a kézhez illeszkedik az egyszerű, sima görbével a jobb irányítás érdekében, lehetővé téve, hogy a játékkal élvezhesse az összes mély tolóerőt. Dobozba dobhatja fiókba vagy táskába.