Hármas szexparti a Való Világban

Az első éjszakán hármas szexparti a Való Világban! Valószínűleg még a szerkesztők sem gondolták, hogy már az első éjszakán ilyet mutathatnak az RTL II nézőinek a VV7 műsorban. Vagy talán így volt tervezve…

vv-dori-playmate

Ígérte a csatorna, hogy minden eddiginél keményebb lesz az új Való Világ, ám azt talán senki nem gondolta, hogy az első éjszakán egymásnak esnek a villalakók. Márpedig ez történt. Ráadásul nem ketten, hanem hárman bújtak ágyba. A történeti hűség kedvéért a barátnőjével élő adásban szakító Dennis markolászta meg Vikcsut, majd ezen tevékenységhez Laci is kedvet kapott. Végül nem fordult át komolyabb pornográfiába a megdöbbentően gyorsan jelentkező testiség.
az első este eltűntek a gátlások a villalakókból. Ahogy azt Laci már a kisfilmjében megígérte, minden nőt az ujja köré csavar, és ő lesz az alfahím a villában.
Első áldozata Török Dóri Imola, VV Dóri lett akinek nem nagy ügy egy kis meztelenkedés. Eleinte ugyan kicsit még tartotta magát, de mire lefekvésre került a sor, a pezsgőnek és Laci kitartó nyomulásának hála kicsit ő is engedett a csábításnak. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy az éjszaka folyamán igencsak összemelegedtek egymással.Igaz, Laci egy az udvarlási módszert vetette be, azt mondta Török Dórinak, hogy nem az esete, amitől a lány rettentően felkapta a vizet.
– Valójában nem vagy az esetem, de szerintem azért mi még találkozni fogunk kint – mondta Laci, aki tudta, hogy kijelentésével mennyire megbántja a lányt. De úgy tűnik, a taktika hatott, ugyanis alig pár perccel később már a sörösdobozt, sőt a fejét is Török Dóra melle közé dugta. Lefekvéskor pedig arra is megkérte, hogy simogassa meg egy kicsit. A kedves kis simulásból egyelőre nem lett több, de úgy tűnik, Laci és Török Dóra már az első este igencsak összebarátkozott.