Használt prosti hitelből

Új szolgáltatással bővül a válság szaggatta magyar gazdaság, októbertől hivatalosan is lehet prostituáltat részletre venni, vagy akár lízingelni.
„Annyit hallottam, hogy az a kurva hitel! Gondoltam megcsinálom.” – mondja Tibor munkaerő-közvetítő. Flottakurvát is lehet lízingelni, viszont ott fontos a használati utasítások pontos betartása. Többé-kevésbé rendeltetésszerű használat, napi 3 etetés és a szezonális szervizelések évszakonként. Szájcentírozás, téli cici-nyári cici csere, alvázmosás, méhviaszos puncipolír és a negyedéves kipufogó hengerelés.
A hirdetési piac is felkészült az új ágazatra. „Újkori állapotú, alig használt, megyeszékhelyen élő körzeti doktornő-kurva részletre eladó. Kizárólag hétköznap használták – unatkozó önkormányzati dolgozók, pénzes pékek, és ukrán vállalkozók – a templom és az állatorvosi rendelő között. Háromszor járt a Hunagroringen, és egyszer a budapesti FIFA kongresszuson.”
A HírCsárda kérdésére, hogy ebben az esetben pontosan milyen pénzügyi konstrukcióról is van szó, a lízingszakértő válaszolt: „Akárhonnan is nézem, ez biztosan egy nyílt végű lízing.” (Hírcsárda)