Hogyan használt a vaginád

Hasznos tanácsok nőknek. Férfiak is jó ha olvassák, hisz okulhatnak belőle, hogyan juttathatják a csúcsra kedvesüket. A jó orgazmus megéléséhez pontosan tudnod kell, hogy ott lent hogyan működnek a dolgok. A vagina ismerete hozzásegít ahhoz, hogy kiderítsd, mily módon izgatható, és hogyan önkielégíts. Csak érezz rá, hogyan jó! Az orgazmushoz vezető lépések:

1. Izgatás – Ismerős az a fájdalmas, üres érzés, melyet hosszú csókolózás alatt érzel? Ezt a szexuális ciklus első fázisa okozza: az izgatás. A vér a medencébe áramlik, az ajkak megduzzadnak, a vagina pedig sötétebb színre vált. És persze ilyenkor van az, hogy el kezdesz nedvesedni.
2. Tetőzési fázis – Azért, mert nem vagy annyira tudatában ennek a fázisnak, attól az még létezik. Ilyenkor a vagina felső harmada kinyílik, a méh pedig kissé feljebb húzódik. Tested így teremt vonzó környezetet a spermáknak.
3. Csúcspont – A melleidbe vér áramlik, mire a mellbimbóid megkeményednek. Ilyenkor a csikló is kitüremkedőbb, keményebb lesz, és annyira érzékennyé válik, hogy szinte minden apró érintés fájdalmas, a szeméremajkak megduzzadnak. A hüvelyi izmok görcsösen összehúzódnak, majd elernyednek. Szívverésed, légzésed gyorsabbá, hangosabbá válik.
4. Feloldódás – Ez a ciklus utolsó szakasza, amikor a test visszaáll az eredeti állapotába. A vérbőség megszűnik, a mellek is visszatérnek megszokott nagyságukhoz, te pedig sokkal boldogabbnak és nyugodtabbnak érzed magad… A teljes cikket itt olvashatod el.