Ifjabb lánygyermekével többször erőszakkal közösült

Kiskorú gyerekaivel erőszakosan közösül. A vádirat szerint T. Pál a 2006 decembere és 2012. augusztus 15. napja közötti időszakban a sértetteket rendszeresen, tettlegesen bántalmazta, és velük életkorukhoz nem igazodó, testi épségüket veszélyeztető, fizikai munkát végeztetett. A sértettek feladata volt többek között a háztartási munkák elvégzése: az állatok etetése, trágyájuk összegyűjtése, lovas kocsira helyezése, a takarmány darálása, a jószágok almozása,farönkök baltával való széthasítása, elhordása.

apa-lanya-szex

A vádirat ismertetéséből az is kiderült, hogy a férfi több alkalommal veréssel büntette gyermekeit, megverésüket, életük kioltását helyezte kilátásba, ha nem engedelmeskednek utasításainak. Megtörtént, hogy ököllel, vagy tenyérrel ütötte a lányokat, máskor derékszíjjal, ostorral, de volt, hogy acélbetétes munkavédelmi cipővel rúgta is őket. 2010-ben arra egy alkalommal idősebb lányára – amiért az csúnyán beszélt – a betöltetlen állapotú Slavia típusú légfegyvert is ráfogta, s megfenyegette, hogy megöli.
A vádlott cselekményeivel súlyosan veszélyeztette a sértettek értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését – nyomatékosította a vádiratot ismertető dr. Rozgonyi-Szabó Éva főügyészségi ügyész.
A vádlott 2008 nyarától idősebb, egy évvel későbbi időponttól kezdődően pedig ifjabb lánygyermekével is többször erőszakkal közösült, s mindkettőjüket megfenyegette, hogy ne ellenkezzenek.
A sorozatos bántalmazások tényére a nagyobbik lány pszichiátriai kezelése során a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórházban derült fény. Ezt követően, 2012 augusztusában a sértetteket Vésztőn ideiglenesen nevelőszülőknél helyezték el. Itt derült fény a lányokat ért szexuális erőszak bűntettére, amiért a nevelőszülő feljelentést tett a vádlottal szemben.