Kiskorúnak mutogatta a faszát a focista sztár

Újabb szexbotrányba keveredett a Real Madrid csatára, Karim Benzama, mert egy kislánynak meztelen képeket küldözgetett magáról.

Tavaly azért nyomoztak a rendőrök Karim Benzema után, mert több francia focistával egyetemben, szexuális kapcsolatot létesített egy fiatalkorú prostituálttal. De felmentették, mert a testéből élő hölgy hazudott a koráról. Most viszont még nagyobb bajban lehet, ugyanis egy tizennégy éves kislánnyal flörtölt interneten és telefonon. A Real Madrid sztárja több erotikus tartalmú üzenetet is küldött a csinos gimnazistának Facebookon, illetve a mobiljára eljuttatott egy fotót, amin a meztelen férfiassága látható. Amikor erről a lány szülei tudomást szereztek, azonnal feljelentést tettek.
A huszonhárom éves csatár persze azt állítja, hogy a Karim Benze nevű facsé felhasználó nem ő, valaki csak visszaél az adataival. Viszont a telefon, amiről a pornográf képet elküldték, a Real Madrid mobilflottájába tartozik, amikből csak a csapat szakmai stábja és játékosai kapnak készülékeket. Vagyis sokasodnak Karim gondjai, amiket nehéz lesz kimagyarázni.

Vélemény, hozzászólás?