Kuncsaftját zsarolta meg a nyíregyházi prostituált

Őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását annak a 18 éves prostituált lánynak, aki a gyanú szerint előbb különféle ürügyekkel pénzt csalt ki, később pedig zsarolta az egyik kuncsaftját Nyíregyházán.
A 47 éves férfi, aki többször igénybe vette a prostituált szolgáltatásait, eddig összesen mintegy kétmillió forintot adott át a lánynak a kialkudott összegen felül – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A lány először albérletre kért kölcsön, majd azt mondta, hogy futtatójának tartozik, később nőgyógyászati beavatkozás költségére hivatkozott. Végül azt állította, hogy fiatalkorú, a férfitől lett állapotos, és ha nem fizet neki újabb kétmillió forintot, ezt elhíreszteli környezetében.
Az eljárás jelenlegi adatai, valamint a gyanúsított vallomása szerint nem volt futtatója, önként és saját hasznára végezte tevékenységét, és nem volt állapotos – közölte a százados, hozzátéve, hogy a nő ellen csalás és zsarolás miatt indult eljárás. MTI

Vélemény, hozzászólás?