Leopnardo DiCaprio ezt a csajt dugja

Leonardo DiCaprio párját, Bar Refaelit beválasztották a világ ötven legjobb testű nőinek sorába, és ennek örömére a szépség meg is mutatja bájait. Csak azt sajnálja, hogy hiába őrül meg érte szinte minden férfi, Leo még ötévi együttélés után sem akarja feleségül venni.
Refaeli kisasszony topmodellként már nem szárnyalhat magasabban, hiszen lényegében mindent elért, amit ebben a szakmában lehet, ám magánélete sajnos nincs rendben. Ugyan a szépség és Leo is meghittnek, boldognak mondja kapcsolatukat, az azonban mégis furcsa, hogy öt év után sem lépnek frigyre. Nemrégiben DiCaprio már azt hangoztatta, hogy lassan oltár elé állnak, ám egy friss nyilatkozatában azt mondta, hogy a környezetében látott rossz házasságok elveszik a kedvét a nősüléstől.
A modell nem zavartatja magát, teszi a dolgát, azaz szebbnél szebb, és nem utolsó sorban szexisebbnél szexisebb fotók készülnek róla. Többször volt már „Az Év Modellje”, „A Legszebb Test” cím nyertese, legutóbb pedig felkerült „A világ ötven legjobb testű nője” listájára. Szexi idomait azon nyomban – ismét – meg is mutatta a világnak.

Vélemény, hozzászólás?