Leszopta a tanítványát

Tanárnő diák szexbotrány: egy fiatal tanárnő az első munkanapján kielégítette egy diákját tanítás után. Úgy tűnik, nem ritka a tanár-diák szex az Egyesült Államok iskoláiban. Épp a héten írtuk meg, hogy a 24 éves, Staten Island-i dekoratív tanár és edző, Megan Mahoney ellen vádat emeltek, amiért rendszeresen szexelt 16 éves tanítványával, és máris itt a következő botrány. Egy nála is fiatalabb pedagógus, a 22 esztendős Symone ugyanis orális szexet űzött egy 17 éves diákkal, méghozzá a tanári pulpitus rejtekében. Mindjárt az első munkanapján.

tanarno-diakot-szop-le

Symone, akit helyettesítő-kisegítő tanárként alkalmaznak, angolórát tart a washingtoni Options Public Charter iskolában. Egy 17 éves tanulója – mellesleg amerikaifutball-játékos – hevesen flörtöl vele az órán, és megadja neki a mobilszámát is. Elkezdenek üzeneteket írkálni egymásnak, és az egyikben a diák megkérdezi a tanárnőt, hogy perverz-e. „Nem mondom meg. Megmutatom” – írja válaszként a fiatal tanerő.
És úgy is lesz. A fiatalember tanítás végén felkeresi Symonét az osztálytermében. Elrejtőznek a katedra mögött, és a tanárnő szájjal kényezteti a srácot. Az felveszi a szopást az okostelefonjával, és dicsekedve mutogatja egy barátjának meg a focicsapatának. Persze, hogy nem maradhat titokban.
Hétfőn már az iskolavezetőség tudomására is jutott, s azonnal hívták a diák szüleit, Symonét pedig őrizetbe vette a rendőrség. A szerdai tárgyalásán azt mondta, hogy nem érzi magát bűnösnek. A bíróság megtiltotta, hogy kapcsolatba lépjen a diákkal, meg sem közelítheti az iskola területét. Kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekményért kell felelnie – idézi az NBC az ügy bírósági aktáját.
Ismertebb esetek
– Az egyik Staten Island-i katolikus iskolában tanító, 24 éves testnevelés tanárnő és edző, Megan Mahoney egy 16 éves tanítványával folytatott huzamosabb ideig szexuális viszonyt. Három hónap alatt legalább harmincszor voltak egymással. Csinálták a nő lakásán, az iskolában, autóban. Többnyire szájjal okoztak örömöt egymásnak. Akkor buktak le, mikor a fiú exbarátnője meglátta őket együtt egy pizzériában. A héten emeltek vádat Mahoney ellen, négy év börtön várhat rá.
– Egy 29 éves spanyoltanárnő egy 15 éves diákjával szexelt többször is, egyebek között az osztályteremben is csinálták. A férjezett Kathryn Ronk később maga jelentkezett a rendőrségen, és elismerte, hogy legalább ötször közösült a sráccal. Azóta már szabadon engedték 50 ezer dollár óvadék fejében.
– 2005-ben ítélték el Pamela Rogerst hat hónap börtönre, mert elcsábította egy diákját. Orálszex és koitusz is volt köztük. Amikor kiengedték a börtönből, szinte azonnal meztelen képeket és pikáns videókat küldözgetett a srácnak magáról. Hét évre börtönre itélték.
– Essex, Egyesült Királyság – Szexbotrányba keveredett egy tanársegéd. A 32 éves tanársegédnek két évig volt szeretője egy 14 éves diák, szerelmes üzenetei buktatták le. Charlotte Parker a chelmsfordi Hylands iskola tanársegédje elismerte, hogy éveken keresztül szexuális kapcsolatot folytatott egyik 14 éves tanítványával. A szexbotrány azután robban ki, hogy a nő a fiúnak egy pikáns karácsonyi üzenetet küldött, melyet egészen véletlenül a szülei olvastak el.
Amikor a fiú családja számára fény derült a kapcsolatra, azonnal feljelentést tettek. Charlotte ezt követően teljesen kiborult. Többször is öngyilkossággal fenyegetőzött, könyörgött, hogy ne hozzák nyilvánosságra az esetet.
Miután a hatóságok tudomására jutott a bűncselekmény ténye, azonnal lefoglalták a fiatal tanársegéd számítógépét. Az átvizsgálást követően kiderült, hogy a gép merevlemezén több tucat képet találtak a megrontott kiskorúról, valamint az is, hogy a pár 2013 június 17 és július 14 között több mint 3000 szexuális tartalmú üzenetet váltott egymással a WhatsApp alkalmazáson keresztül.
A bíróság végül 12 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki a mentálisan beteg nőre, amit két évre felfüggesztettek.