Liptai Claudia most és régen

A Blikk újságírója azt a kérdést tette fel Liptai Claudiának, hogyan viselné, ha a TV2 úgy döntene, hogy nem akarnak vele tovább dolgozni. Liptai Klaudia kertelés nélkül azt válaszolta, hogy a csatorna nem tudná kire lecserélni a hazai felhozatalból, és személyisége miatt bármilyen tévénél kapna munkát. A legjobbnak tartja magát Liptai Claudia.

liptai-claudia-rovid-hajjal

– Én egyszeri vagyok és megismételhetetlen. Ha körülnézek, nincs ebben a korosztályban még egy ilyen női műsorvezető, mint én. Így olyan nem lesz, hogy nem lesz valahogy… Liptai Claudiát legalább vállig érő vagy még hosszabb, vörös tincsekkel szoktuk meg, ezért is volt annyira meglepő, amikor a haját platinaszőkére festtette és egészen rövidre vágatta. A műsorvezető szerint az új frizura nagy sikert aratott a párjánál és a barátai körében, viszont kislánya, Liptai Panka tetszését nem nyerte el, szerinte anyukáját sokkal testesebbnek mutatják a megkurtított tincsek. Liptai Claudia most és régen…

liptai-claudia-mint-egy-kivenhedt-kurva

Liptai Claudia színésznőt smink nélkül itt és meztelenül itt láthatod. Liptai Claudia bejegyzések, szex, meztelen képek a Műhaja és szilikonmelle van Liptai Caludiának című bejegyzésben.