Liptai nem tudja, miért cseszegette durván Majka

Túllőtt a célon Majka vagyis Majoros Péter a szép Dunika, hapsija. Amikor folyamatosan Liptai Claudia szavába vágott, az durva volt hogy így bizonyítsa igazát. Éles vita alakult ki a kamerák előtt.
A zsűri azért van, hogy véleményezze a produk­ciókat. Ellent is mondhatnak egymásnak. Csak az nem mindegy, hogy mindezt milyen hangnemben teszik. A Sztárban sztár vasárnap esti adásában a szókimondásáról híres Majka, és a csípős nyelvű Liptai Claudia igen keményen próbálta bizonygatni az igazát.

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, Rod Stewart-produkciója után szabadultak el az indulatok. Tilla Majka véleményét kérte, aki azzal kezdte:
– Az a bajom, nemcsak Freddie produkciójával, hanem a mai estével, hogy nagyjából mindenki olyan produkciót kapott, amit tud, ami az ő hangi adottságai­hoz van mérve. Ebből kifolyólag megszűnik a műsornak az alapvető koncepciója, hogy nagyon- nagyon feszülten, a produkciót kell előtérbe helyezni, mert akkor megszűnik a hibázás lehetősége. Megszűnik a vicc, a komikum, az egész. Nekem ez pont a Freddie hangja, rárekesztve…
– Nem – vágott közbe Liptai Claudia.

– De, pontosan a Freddie hangja rárekesztve – Majka nem hagyta magát.
– Nem.
– De. Teljesen.
– Az az igazság, hogy hallgatom évek óta ezt, de miért van az, hogy azt gondolod, hogy amit te mondasz, az igaz az egész világra. Neked ez a te igazságod. De én azt mondom, hogy szerintem meg nem – mondta olyan dühösen Claudia, amilyen dühösnek talán sosem láttuk.
– De most én mondom – keménykedett Majka utalva arra, hogy az ő véleményét kérdezték.
– A te világodban kedves Majoros Péter. De legyél tekintettel más emberekre, akik még vannak a földön.
Tilla ekkor közbeszólásával próbálta oldani a feszültséget: – Megvan az éves Majka–Claudia vita.
– De várjál, én értem, hogy te azt mondod… – próbálta visszavenni a szót Majka.
– Nem azt mondod, hogy te ezt mondod. De mond azt, hogy te máshogy gondolod.
– De te meg azt mondod…
– De mért nem vagy képes ezt kiejteni a szádon? – Clau arcára egyértelműen kiült az indulat.
– Azt nem értem, miért nem vagy képes egy picit toleránsabb lenni, és elmondod a véleményed, amikor te jössz, és én nem szólok abba bele – gurult méregbe Majka is.
– De te mindenbe beleszólsz! És mindenki dumájába beleszólsz – mondta Claudia egyre hangosabban. – Te úgy gondolod, hogy mindenki felett állsz, és mindenkinél jobban tudsz mindent. Nehogy már ne lehessen azt mondani, hogy nincs igazad. És még csak nem is ezt mondom, azt mondom, igazad van, mert te így gondolod, ez a te igazságod.
– Most már javítod magad, az előbb nem így gondoltad, de mondd – grimaszolt Majka.
Tilla ekkor feladta: – Gyere Freddie, meghívlak egy melegszendvicsre a büfébe. Az „de-nem” vita még ment egy darabig, aztán folytatódott a műsor. A képen Majka csaja, Dundika:

Ám ezután már tapintani lehetett a stúdióban a feszültséget. Az egyébként mindig vidám, szünetekben is poénkodó zsűri hangulata nem lett jobb az adás végéig. A színésznő nem volt vicces kedvében. Hiába ült Majka mellett, testbeszéde egyértelműen jelezte, hogy nem tudta ilyen könnyen túltenni magát a történteken, és inkább magába fordult. Majka sértődöttsége sem múlt el, innentől kezdve mindenkinek tíz pontot adott, akkor is, ha nem tetszett neki a produkció. Talán ezzel akarta érzékeltetni, nem szereti, ha semmibe veszik a véleményét, holott azért ül ott, azért kapja a fizetését, hogy elmondja.
A Bors munkatársa azt kérdezte a TV2-től, hogy nekik mi a véleményük a kialakult konfliktusról.
„A zsűri tagjai az élő műsorban mindannyian saját érzel­meiknek, vérmérsékletüknek megfelelően reagálják le, véleményezik az adott produkciót és egymás reakcióit. Éppen ezért érthető, hogy olykor előfordulnak nézeteltérések és viták is” – kommentálta a Claudia és Majka közt kialakult feszültséget a TV2 sajtóosztálya.
Liptai Claudiától azt szerettük volna megtudni, hogy az eset óta tisztázták-e a vitát. Esetleg felhívta őt Majka, hogy elnézést kérjen, amiért nyilvánosan összeszólalkoztak?
– Nem. Nem történt ilyen. De erről az ügyről nem szeretnék többet beszélni, hiszen Petivel egy csapatba tartozunk. Tőle kellene megkérdezni, hogy mi a baja velem? Miért reagált így? – mondta szűkszavúan a TV2 sztárja. Majka nem reagált a Bors megkeresésére.