Magony Szilvi ledobta ruháit

Levetkőzött a szépségkirálynő mert szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy harmincévesen sem kell elhanyagolniuk magukat a nőknek.
Néhány évvel ezelőtt Magyarország legszebb nőjének választották Magony Szilviát, aki azonban azóta sem ül babérjain. Mindig formában próbálja tartani magát, mert tudja, a szépség múlandó. A gyönyörű műsorvezetőt most egy fehérneműcég kérte fel egy fotózásra, amit a bűbájos barna örömmel vállalt el.
– Korábban keveset foglalkoztam edzéssel, hiszen a géneknek köszönhetően mindig is vékony alkatom volt – magyarázta Szilvi.
– Közelítve a harminc felé azonban én is elkezdtem odafigyelni arra, hogy formázzam a testem. Jelenleg heti egyszer-kétszer eljárok tornázni, és minden héten háromszor futok a Margitszigeten. Idén elhatároztam, hogy a Budapest félmaratonon is indulok. Az étrendemre is odafigyelek, minimális cukrot eszem és kerülöm a tésztaféléket és a kenyeret. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Bízom benne, hogy rendszeres testmozgással még évekig megtarthatom alakomat – reménykedett az egykori szépségkirálynő.

Vélemény, hozzászólás?